Ee ilgilensin alip kenara bırakınca kızlar sevildiğini hissetmezal işte benlen ilgilen nedir ya lksdjksldfj "hanimiş hanimiş" mi yapıcak klsdjfsdf
Kedi gibii düşün illa seveceksin
Ee ilgilensin alip kenara bırakınca kızlar sevildiğini hissetmezal işte benlen ilgilen nedir ya lksdjksldfj "hanimiş hanimiş" mi yapıcak klsdjfsdf
ne biliim yaa hep benle ilgilensin istiyorummal işte benlen ilgilen nedir ya lksdjksldfj "hanimiş hanimiş" mi yapıcak klsdjfsdf
Her şey kararında güzeldir annem , erkek kısmı pek öyle uğraşmaya gelemez. Benle çok ilgilen demek boğar adamı.ne biliim yaa hep benle ilgilensin istiyorumm
zaten benle ilgilen diyen birine ilgileniyorum ya demekten başka bişi de denmiyomuş, silahım bana karşı kullanılınca anladım bunu...
işte o ilgileniyorum ya aşkım bile yeten bi insan bu kadar ilgisiz bırakılmamalı yaa.. 🚬
Erkekler darlamaya gelmiyor hemen kaçiyorlar 🚬Eyy hatunlarım..!
Eğer manitinizi darlamak istiyorsanız ona kilit soruyu sorun..
“kimdi o kız”
Hangi kız?Eyy hatunlarım..!
Eğer manitinizi darlamak istiyorsanız ona kilit soruyu sorun..
“kimdi o kız”
valla benim örneklem kümem çok sınırlı olduğu ve gerçekten değişik bir vaka olduğundan mütevellit sağlıklı bir yanıt vermem çok mümkün değil buna. ben zaten ilgiden bunalıp insan tersleyen hatta kavga çıkaran biri olduğumdan onun ayarını iyi yapması lazım karşı tarafın. olm akarım yok kokarım yok diyom neden inanmıyosunuz yaa günde 3 kere sevseler yeter beni fazlası beni de boğar sıkar zatenHer şey kararında güzeldir annem , erkek kısmı pek öyle uğraşmaya gelemez. Benle çok ilgilen demek boğar adamı.
Bir de erkek gazlanmaya en müsait varlık olarak öyle yetiştirildiği için sürekli ilgilen demek bir göt kalkması yaratı adam da ve hint kumaşı gibi hallere bürünür. Bir kadın çok fazla duygusal olduğunu belli etmemelidir uzunca bir zaman...
Herkesi kendimiz gibi görüp ele almamalıyız pumpkin`cim karşında ki ile empati yap ama değerlendirmesini objektif yap kendini katmadan.
Erkekler kolay ikna edilir ama zor anlar bunu unutma sakın...
Bir admin olabilirim ama her üyenin meselesi benim meselemdir .d sadece nick rengim farklı herkese yardım etmeyi severim burada.@Xasthur Bey forumda ve Dünya üzerinde bütün XY kromozomu taşıyan canlıların dili olduğunuz için onlar tarafından bir teşekkürü hak ediyorsunuz
bu konuda sizi tebrik ediyorum .))
heh gidip de 3 kere sevsen yeteri ona belli etme işte kilit cevap bu sldjfsdkfjsdvalla benim örneklem kümem çok sınırlı olduğu ve gerçekten değişik bir vaka olduğundan mütevellit sağlıklı bir yanıt vermem çok mümkün değil buna. ben zaten ilgiden bunalıp insan tersleyen hatta kavga çıkaran biri olduğumdan onun ayarını iyi yapması lazım karşı tarafın. olm akarım yok kokarım yok diyom neden inanmıyosunuz yaa günde 3 kere sevseler yeter beni fazlası beni de boğar sıkar zaten![]()
bu sefer şöyle acımasız bir gerçek ortaya çıkıyor "bana ihtiyacı olanı ben ne yapayım" .d@Xasthur amaaan ya erkek kaçmaya proglamlamiş kendini, belli bir taktiğe gerek yok yani ilgilenen ilgileniyor gayet de...
Bir haltlar kariştirmişsa uzaklaşmak için de hep bahane sunuyor
Sonuçta ilgilenmeyecekse kapris çekmeyecekse neden hayatına başkasını aliyor
Onun sana, senin ona ihtiyacın olmasa ilişki olmaz zatenbu sefer şöyle acımasız bir gerçek ortaya çıkıyor "bana ihtiyacı olanı ben ne yapayım" .d
aynı zamanda aşırı saf ve patavatsız olduğumu eklemeyi unutmuşum hocam hjdfjklheh gidip de 3 kere sevsen yeteri ona belli etme işte kilit cevap bu sldjfsdkfjsd
işte bu insanlara göre değişiyor annem , saf iyilik diye bir şey yoktur dünya daOnun sana, senin ona ihtiyacın olmasa ilişki olmaz zaten
Beni neden üzdün şimdi senişte bu insanlara göre değişiyor annem , saf iyilik diye bir şey yoktur dünya da
abartmayın yav .darkadaşlar ben bi gün yeniden aşık olursan @Xasthur hocamızdan profesyonel danışmanlık hizmeti almaya karar verdim, destekleyin benii.............
lütfen bu kadar mütevazı olmayın hocammmabartmayın yav .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.