Aşırı makyaj bir kadını hiç olmadığı birine benzetebiliyor sizce makyaj sahteciliğe girer mi yoksa makyajsız dışarı çıkmam diyenlerden misiniz?
sana kizmadim ki, o videodaki sahtelige..bana niye kızdın ki @Küboo 😕
Tam olarak nerelerine makyaj yapıyorlarErkekler de yapıyor artık makyaj
onca malzeme masrafı etmiş kozmetik ne pahalı sen izlemem diyorsun bir de ahahahahIyytk midem bulandı video acımaya bile gerek duymadım
Cirkinliklwrini gizlemek için az bile harcıyorlar estetik bile kurtarmaz bunlarıonca malzeme masrafı etmiş kozmetik ne pahalı sen izlemem diyorsun bir de ahahahah
Kuyruklu gelin 🤣🤣🤣sana kizmadim ki, o videodaki sahtelige..
sen benim gelinligimin kuyrugunu tutacaskin sana kizamam ki![]()
çirkin değiller göz çukurunda göz var yüzünün ortasında burun var ağzı dudaği var daha ne olsunCirkinliklwrini gizlemek için az bile harcıyorlar estetik bile kurtarmaz bunları
yine haklısınBizim millet 90 model arabada boya arar, öyle ya da değil her zaman daha çok talep "Daha süslü" olanadır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.