Benim dilimden de kurtulamazlar diyordun, yoksa sen de yarı maço musun Can?Her an ürkünç sözler ve tepkiler verebilirelinden ve dilinden kaza çıkabilir
![]()
Bir gün eleştirirken belamı bulacağımBenim dilimden de kurtulamazlar diyordun, yoksa sen de yarı maço musun Can?
İçinden eleştir Can içinden.... Bütün kınadıklarımız başımıza geliyor... Nereden biliyorsun deme 🚬Bir gün eleştirirken belamı bulacağım![]()
Zengin romantik erkeksileri eleştireyim bariİçinden eleştir Can içinden.... Bütün kınadıklarımız başımıza geliyor... Nereden biliyorsun deme 🚬
Çok iyi fikir, hemen ben de onları eleştirmeye başlıyorum :dZengin romantik erkeksileri eleştireyim bari![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.