O sizi bulur..bordo bereli gibidirArkadaşlar nerden buluyoruz çok acil söyler misiniz? Bir arkadaşım soruyor da
Tespit gibi tespit 👏
Konu hanımlar olunca ben baya cahil oluyorum@niyazlar gibi büyüğümüz varken sözü ona bırakalım görmüş geçirmiş onca yaşa gelmiş. Bizi bilgi seline boğ niyazlar
Konu erkekleri ilgilendiriyor. Yani tercihi kadın olan erkeği ilgilendiriyorKonu hanımlar olunca ben baya cahil oluyorum
Bence burada sözü hanım arkadaşlara birakalim
Libidosuzu mu makbul??çok tehlikeli işler bunlar
Siper alın millet
Her şeyin fazlası zararLibidosuzu mu makbul??
Konu erkekleri ilgilendiriyor. Yani tercihi kadın olan erkeği ilgilendiriyor
Biz kadın tercih etseeeek ooohoo
Kadınımmmmmmm bee n❤️Oha ben seni erkek zannediyordum hdjsjjds
Libidosu yüksek olan ile nemfomaniden muzdarip olanlar aynı kefeye konulmamalı kanaatindeyim.Çevremde tam tersi sex bağımlı kadın tanıyorum. Hiç biri uslu değildi: )
Libidosu yüksek olan ile nemfomaniden muzdarip olanlar aynı kefeye konulmamalı kanaatindeyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.