Evet herşey seks değil, farkındayım hatırlatmanıza gerek yok. Burda sormak istiyorum ki nereye kadar duygusal devam edebiliriz ki?
+1 olmakla beraberLibidosu düşükse uzak dur tutkulu değildir bir süre sonra senin de libidonu düşürür aman Allah korusun evlerden ırak
aseksuel iliski..+1 olmakla beraber
Neşe'ye ekleyeceğim bir şey daha var. Aşk bir bakıma arzulamaktır. Karşındaki arzularını kabartmıyorsa aradaki ilişkinin adı neye dönüşür arkadaşlık, alışkanlık ne bileyim yaa @Süreyya adını sen koy
aseksuel iliski..
Cok moda bu aralar..
Bilemiyorum cicegim.
Bu kadar gerçekçi olmanız... Kızlar kalbimi acıttı.+1 olmakla beraber
Neşe'ye ekleyeceğim bir şey daha var. Aşk bir bakıma arzulamaktır. Karşındaki arzularını kabartmıyorsa aradaki ilişkinin adı neye dönüşür arkadaşlık, alışkanlık ne bileyim yaa @Süreyya adını sen koy
Yahu ilişkiden önce flört aşmasında da anlarsın ki,1-)Libidosu düşük olanlar düşük der mi @SleepleSsS
2-) ilişkiye başladığımızda bunu öğrenmiş olmamız dönmek için geç değil mi?
Erkekler bozuk. Zamanında alan aldı düzgün erkeği. Tezgahta çürükler kaldıYahu ilişkiden önce flört aşmasında da anlarsın ki,
Erkek milleti salaktır, en basitinden aşkım tek başına olduğunda bakman gereken bir foto atıyorum dediğinde adamın salyaları akmıyorsa koşarak uzaklaş,
Libidosu düşük insanın söylemesine gerek yok zaten sana hissettirir konuşurken
Bundan dolayı bırak ilişkiyi evlilikler son buluyor

Ya evcil hayvana benzetiliyoruz ya da tezgahta bir hıyara 😀Erkekler bozuk. Zamanında alan aldı düzgün erkeği. Tezgahta çürükler kaldı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.