10 ocak 2021 de paylaşılmış bu @Küboo
biliyorumda, ben bu sabah okumustum.. ben sende ordan esinlenip acmissindir sarkiyi diye düsündüm.. tesadüfün böylesi!
10 ocak 2021 de paylaşılmış bu @Küboo
Libido bu ne zaman yükseleceği belli olmazbiliyorumda, ben bu sabah okumustum.. ben sende ordan esinlenip acmissindir sarkiyi diye düsündüm.. tesadüfün böylesi!
Bir örnekle anlatabilirsin belki, zihnimizde daha iyi canlanır hem😁bence kadinlar da da bu durum var, ama toplum olarak ayiplandigi icin libidosuz taklidi yapiyor olabilir.
cabuk destekleyin beni, yoksa yanis anlasilcam![]()
Kesinlikle öyle zaten no problem 😅bence kadinlar da da bu durum var, ama toplum olarak ayiplandigi icin libidosuz taklidi yapiyor olabilir.
Dovvru erkeğinki libido filan değil hevesbence kadinlar da da bu durum var, ama toplum olarak ayiplandigi icin libidosuz taklidi yapiyor olabilir.
Hıhh seninki hevesDovvru erkeğinki libido filan değil heves
Al kırdınHıhh seninki heves
Bir örnekle anlatabilirsin belki, zihnimizde daha iyi canlanır hem😁
Libidosu yükselmiş kadınlar bana dm den ulaşsın, bir şey soracağım😁bence kadinlar da da bu durum var, ama toplum olarak ayiplandigi icin libidosuz taklidi yapiyor olabilir.
Bazı yabancı diller libido yükseltiyor (ispanyolca gibi) bazıları ise tam bir libido killer (almanca gibi)😁ahah suan aklima gelmedi bisey, denk gelirsem atarimkonus deyince konusulamayan yabanci dil gibi oldu
Bazı yabancı diller libido yükseltiyor (ispanyolca gibi) bazıları ise tam bir libido killer (almanca gibi)😁
La Casa de Papel izlerken az yükselmedik yani😁neyseki almanca konusan yok![]()
ispanyolca degilde italyanca olabilir bak..
La Casa de Papel izlerken az yükselmedik yani😁
Oyle bir konumuz olmaliAslında bir de Libido düşmanı şeyler diye konu olmalı 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.