O halde yemeye zaaf da var balıklarda 🤪🤪
bu adam beni cok cabuk cözdü, alin bunu burdan..
O halde yemeye zaaf da var balıklarda 🤪🤪
Chen fıstık olarak seni vermişti seni de alalım hahahabu adam beni cok cabuk cözdü, alin bunu burdan..
Bunlar sövmelik olanlar işte 😁bebeğin ağlaması, kapının çalması...
Yemek yemeye gittiğin restoranda üç gün önce ellerinde mantar şikayetiyle size gelen kişinin garson olarak gelip ne alırsınız diye sorması...
Sanırsam yazından hatırlıyorum küçük bir yerleşimdesin. Küçük yerlerin şirinliği diyelim.Yemek yemeye gittiğin restoranda üç gün önce ellerinde mantar şikayetiyle size gelen kişinin garson olarak gelip ne alırsınız diye sorması...
Paha biçilemez bir meslek![]()
Ya berberinin basur olduğunu bilmen, okul servisi şoförünün madde bağımlısı olduğunu bilmen vs..Sanırsam yazından hatırlıyorum küçük bir yerleşimdesin. Küçük yerlerin şirinliği diyelim.
libidomu düşürecek konulardan uzak duruyorum cjsrjjd xhsjrher şaka tabii ki dikkat etmedim sadece (:
Çivi çiviyi sökmüşseNasıı...Kullandığım dönemlerde libidom baya bir yüksekti...
![]()
Yok o iyi gelmiyo. CipraLex iyiydi..Çivi çiviyi sökmüşse
Tam düşmediyse bi Lustral deneyelim, kesin düşer...
niye ya neyi var onunEsra Ezmeci.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.