Lgbti Yürüyüşleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Desteklenmeli mi?

Eru

Platin Üye
Diyorum, diyorum patlak veren her şey bir planın parçası diyorum

Aile içi istismarların bu denli günyüzüne çıkması... Akrabalık bağlarını koparmak, komşuluk ilişkilerini zedelemek kişiyi başıboş yaşamaya iter. Hani bizim el ne der şeklindeki yazılı olmayan kurallara uyuşumuz bile aslında bir nevi halimizi tavrımızı toparlamaya itiyordu bizi. Özellikle basının gözümüze soktuğu güvensizlik furyası var. Geçmiş temizliği, yok kader temizliği, yok atalardan kalan bilmem neyin temizliği ailen seni sevmedi, sevilmedin şöyle travma yaşadın böyle bilmem ne oldu hep sana haksızlık edildi, sen çocuğunu böyle büyütme telkinleri ile gereksiz ve sınırları şahsın baş kaldırısına bırakılmış saçma özgürlük istekleri ile çevreden kopan, aileden nefret eden yalnızlaştırılmış bireyler olduk. Şimdi yalnız kalan her naneyi daha rahat yer. Kimini pc oyunları, kimini uyuşturucu maddeler, kimini sonu gelmez alma, güzellik ve estetik dürtüsü ile oyalar

İnsanlar birlikteyken güçlü ve manevi duyguları yüksektir. Gözlerin görmediği her kuytu günahlar ve yasaklar için cezbedicidir. Bilinçli göçler mülteciler ile ırkların bozuluşu da buna dahil, her gelen mülteci mağdur mudur ajan mıdır onu da bilemeyiz. Ahlaki kültürel yapının bozulma nedenlerinden biri bu şekilde nefreti yaymak. Yine yıllarca hazır bilgeye ulaşıp, ansiklopedisi, kitabı vs artık çoğu insanın elinden düşürmesi, gazete okuyan haber takip eden kesimin bitmesi Google bu kolaycılığa alıştırıp fahiş fiyatla bilgiyi sunduğunda çok geç kalmış olacağız, örneğin Google haritalara bakmadan Br nesil yol bulamayacak neyse şurada durayım saymakla bitmiyor hepsi de birbirine bağlı jfjdk

Uh. Çalkaladım çalkaladım kapağını açtım resmen.

Valla her ne olursa olsun, kişinin deneyimlerinden bağımsız, teşhircilik iğrenç bir şey.

Üst Alt