Günaydınnnn kaç yıl önce gemide evlendiler hala da evleniyorlarBu ülkede evlenmeleri biraz zor gibime geliyor![]()
Yok be o kadar yasal değildir bu ülkede. Kendi istedikleri gibi yaşıyorlardır.Günaydınnnn kaç yıl önce gemide evlendiler hala da evleniyorlar
Şo yana doğru hava alıp gelmek için.Niye yürüdüklerini ben hala anlamadım
Sorun tanga mı kilosu mu? Yoksa twerk mi sevmiyorsun?Yürüyerek bir şeyler başarılsaydı, Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olurdu.
Gereksiz buluyorum. Eşcinsel haklarını savunan veya geliştiren hiçbir tarafı yok. Sadece komik ve iğrenç görüntülere sebebiyet veriyorlar. Tanga giymiş 130 kilo amcanın sokakta twerk yapmaya çabalaması, eşcinsellere ne gibi bir kazanç sağlıyor merak ediyorum.
Sorun tanga mı kilosu mu? Yoksa twerk mi sevmiyorsun?
Bence twerke bozuldun nfdjAnlattığımdan yola çıkarak, sence sorun ne olabilir?
Erkek adam twerk yapmaz!
Ben insanların özellerini göstermemeleri gerektiğini düşünüyorum. Kilosu, cinsiyeti ne olusa olsun, dilediği her şeyi yapabilir. Elalemin küçücük çocuklarının gözleri önünde böyle şeyler yapanlar, bunu yayınlayanlar ilgi orospularından başka şeyler değil gözümde.
Teşhircilikten hoşlanmıyorum da diyebiliriz.
Yürüyerek bir şeyler başarılsaydı
Yürüyerek çok şey başardıklarını düşünüyorum. Hiç ilgisi olmayan kişilerin dikkatini çekmek, arayıştaki gençlere başka yollar göstermek, varlıklarını ispat etmek, toplumda yer kazanmak vs vs 20 yıl geriye gidersen neler başardıklarını anlarsın
Yürüyüş bir show gibi olabilir ama işin reklam boyutu gibi düşünebilirsin
10 birim cirosu olan ürüne 9 birim reklam parası harcarsan kaybetmez, fazlasını kazanırsın.
View: https://youtu.be/H2rdELd-MY4?si=wXH4btMC72gIS_Yp
Diyorum, diyorum patlak veren her şey bir planın parçası diyorumReklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.