Leyla ile Mecnun - Dilek taşından dilekler
Evet ama öncesinde gayet eğlenceli, izlemekten çok zevk aldığım bir diziydi.diziden sikilmaya basladiklari zamanlar sonlari tat vermemisti
izlemelisinben hiç izlemedim
bir kere baktım bişey anlamadımizlemelisin
ilk 10 bölümü zorla izle kalan 94 bölümü keyifle izersinbir kere baktım bişey anlamadım
aradiğim teşvik tam olarak buydu teşekkür ederimilk 10 bölümü zorla izle kalan 94 bölümü keyifle izersin
dizi ilk ciktiginda fragmanlari falan beni de sarmamisti oyuncularin diziye alistiklarini ve biktiklarini anliyosun izledikce:)) baslangic garip bi yerden sonrasi asiri komik sona dogru gulmeler azaliyoaradiğim teşvik tam olarak buydu teşekkür ederim
güldürmüyorsa öldürmüyorsa çok tatsiz o zamandizi ilk ciktiginda fragmanlari falan beni de sarmamisti oyuncularin diziye alistiklarini ve biktiklarini anliyosun izledikce:)) baslangic garip bi yerden sonrasi asiri komik sona dogru gulmeler azaliyo
Burada yazdim hayvan gibi gulduruyogüldürmüyorsa öldürmüyorsa çok tatsiz o zaman
doğruyu söylemek istiyorum ama ben gülemedimBurada yazdim hayvan gibi gulduruyo
bastan sona izlemedigin icin gulmedin neyse cok naz yaptin sen izlemedoğruyu söylemek istiyorum ama ben gülemedim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.