kurumsal flört

Küboo

🎈
Board Admin
Kurumsallıkla alakası yok, zümrenin olduğu her yerde şahit olunabilecek türden şeyler. Fabrikalarda, atölyelerde, plazalarda, devlet kurumlarında vs vs.

Her şeyi geçtim , yüzlerce erkeğin olduğu askeriyede bile vardı. Normalde pembe tezkere alması gereken gayler askerlik yapıyorlardı ve fırsat bu fırsat şeklinde düşünerek avlanıyorlardı.

Bulunamayan Cennet onlar icin

Küboo

🎈
Board Admin
Asker de bir olaya şahit olmuştum Allahım evlerden ırak bir durum :)

Barbie Movie What GIF by MOODMAN

Süreyya

Süper Mod
Tabur'da oluyor Süreyya.
Bu hikaye de yanan astsubay olmuştu, adama üzülmüştüm ama elden bir şey gelmiyor tabi (:
Gidim gidim anlatiyon.
Sinirlenecegim.
Ordu benim icin kutsal bir yer.
Tamam duyuyorduk böyle hikayeler de, tanik biriyle hic konusmamis idim.

Kadinda mi askerdi?
DInamigi merak ediyorum.
Kocasi karisina asker selami mi veriyordu?

Güzel konu, herkes şahit olduğu yasak aşkları anlatsa 15 sezon dizi çıkar buradan. 10 sezonu ben sırtlarım zaten. hdjdnddhd

Nepenthe

Altın Üye
Gidim gidim anlatiyon.
Sinirlenecegim.
Ordu benim icin kutsal bir yer.
Tamam duyuyorduk böyle hikayeler de, tanik biriyle hic konusmamis idim.

Kadinda mi askerdi?
DInamigi merak ediyorum.
Kocasi karisina asker selami mi veriyordu?
Ordu bizim icinde kutsal bir yer lakin içinde biraz kişilik bozukluğu olan subay sınıfından kişiler de oluyor :)

Van'ın Başkale ilçesinde 4'ncü Hudut Taburunda tabur komutanı yarbayin özel muhafizi olarak görev yaptım. Taburumuz da 2 adet tankçı astsubay vardı. Bir tanesinin de Allah sahibine bağışlasın çok hoş bir eşi vardı. Ne zaman ki bu iki ast subaydan birisi dış göreve gidecek olsa tesadüf o ki hep bahsettiğim astsubay giderdi. Ast subay her göreve gittiğinde de eşi lojmandan tabura gelirdi. Bu durumu önceleri çok normal gibi karşıladık lakin kadın her geldiğinde direkt yarbayin makam odasına girip saatlerce çıkmayınca işin renginin farklı olduğunu anladık :)

Süreyya

Süper Mod
Ordu bizim icinde kutsal bir yer lakin içinde biraz kişilik bozukluğu olan subay sınıfından kişiler de oluyor :)

Van'ın Başkale ilçesinde 4'ncü Hudut Taburunda tabur komutanı yarbayin özel muhafizi olarak görev yaptım. Taburumuz da 2 adet tankçı astsubay vardı. Bir tanesinin de Allah sahibine bağışlasın çok hoş bir eşi vardı. Ne zaman ki bu iki ast subaydan birisi dış göreve gidecek olsa tesadüf o ki hep bahsettiğim astsubay giderdi. Ast subay her göreve gittiğinde de eşi lojmandan tabura gelirdi. Bu durumu önceleri çok normal gibi karşıladık lakin kadın her geldiğinde direkt yarbayin makam odasına girip saatlerce çıkmayınca işin renginin farklı olduğunu anladık :)
BElki savas stratejilerini konusuyorlardi.

Üst Alt