bende bi tık sövdüm. hatta bayağı bi tık. bu millete bu bayram yasaklanmalı bence..Sövdüm
gel sarılalım bayramlaşalım sana şeker de kurban olsun harçlıktaMusmutlu bayramlarr,
Kim dağıtıyor şekerleri? Beyaz sabun kokulu mendilimi açtımmm🙈🤭
Yiahhh, seviliyorsun🤗bende bi tık sövdüm. hatta bayağı bi tık. bu millete bu bayram yasaklanmalı bence..
gel sarılalım bayramlaşalım sana şeker de kurban olsun harçlıkta![]()
Ne zaman gitmek isterseniz o zamanYiahhh, seviliyorsun🤗
@HolySpectre ne zaman mangala gidiyoruz 🤭🤭 @nunu topuklu ayakkabı ile et pişirecek bize🤭🤭 bu muhabbet hangi konuda geçti hatırlamıyorum ama🙈🙈
Mendile harçlik koyuyor @HolySpectre şekerleri ben veriyorum nfndnMusmutlu bayramlarr,
Kim dağıtıyor şekerleri? Beyaz sabun kokulu mendilimi açtımmm🙈🤭
@HolySpectre seni hiç bu kadar heyecanlı görmemiştim 🤭Ne zaman gitmek isterseniz o zaman
![]()
@Chen insanın aklini alıyorsun😛😍
Bir tomar ?Kurban bayramınız mübarek olsun.
Eid Al-Adha Mubarak.
Bayram harçlığı almak için - 🫳🏻
Bir tomar kaldı zaten :)B
Bir tomar ?
O zaman öperim elini .))Bir tomar kaldı zaten :)
Euro mu dolar mı?Kurban bayramınız mübarek olsun.
Eid Al-Adha Mubarak.
Bayram harçlığı almak için - 🫳🏻
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.