Ekran görüntüsü alıp @Eru’ya atayım da bari şahit gösteririm 😂Tamam gel sen tl ezeriz dert ettiğin şeye bakk
![]()
Ekran görüntüsü alıp @Eru’ya atayım da bari şahit gösteririm 😂Tamam gel sen tl ezeriz dert ettiğin şeye bakk
![]()
Şahite gerek yok bizim sözümüz sözdür efenimmmEkran görüntüsü alıp @Eru’ya atayım da bari şahit gösteririm 😂
Ne!????"Size yeni bir evlilik görünüyor..."
nE?
Ne!????
Ben senin evleneceğini kör olmayasıca kurabiyeden mi öğrenecektim 🥺
@Nobody, Dolar’ı TL’yi bırak, altınları hazır et. Geldiğimde belli ki onları ezeceğiz.
2 ay arayla ikiz kız kardeşlerimi evlendirdim. 3. bir düğüne kendimi hiç hazır etmiyorum. Kurabiyeye söyleyin de yaza falan ertelesin lşkasdNe!????
Ben senin evleneceğini kör olmayasıca kurabiyeden mi öğrenecektim 🥺
@Nobody, Dolar’ı TL’yi bırak, altınları hazır et. Geldiğimde belli ki onları ezeceğiz.
Artık yapacak bir şey yok evlenmek zorundasınnnBen de kurabiyeden öğrendim, nabayım şimdi?![]()
O da senin sorunun kardeşlik. İnsan önce usulen de olsa kurabiyeye der ki: “KahKaha ablam sayılır. Ondan sıra çalacaksam, bir sormam lazım. Böyle pat diye evleneceksin diyemezsin.”Ben de kurabiyeden öğrendim, nabayım şimdi?![]()
Sana geçmiş olsun da, kardeşlerine mutluluklar dilerim 😁2 ay arayla ikiz kız kardeşlerimi evlendirdim. 3. bir düğüne kendimi hiç hazır etmiyorum. Kurabiyeye söyleyin de yaza falan ertelesin lşkasd
@Eru sen düşündün mü? Bir de ben düşünüp zaman harcamayımSiz biraz düşünün o düzelecek 😂
Ben de istiyorum ki birileri benim yerime de düşünsün... Çimkiii niye? ÜşeniyorumDüşünmek ve ben?
EHehehe![]()
Düşünmeden yaşa? Bence süper.Ben de istiyorum ki birileri benim yerime de düşünsün... Çimkiii niye? Üşeniyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.