Katılıyorum. Gırgır şamata halinde bir nebze idare edilebilir ama kişilere yönelik olunca daha bir itici oluyor.Kadın - erkek fark etmez. İkiside hoş değil. Kadınların bir tık daha itici geliyor bana.
Yani açık saçık sözler neyse de kendisine küfredilmesini isteyen de oluyor mudur kiFantezi diyorlarmış, varmış öyle arzular
Yani açık saçık sözler neyse de kendisine küfredilmesini isteyen de oluyor mudur ki
😂😂 Zevk meselesi tabii bişey diyemem 🤣Evet, ben tanışıyorum öyle biriyle. Gaza geliyorum diyor, tabiki de ana bacı sövülmüyor 😌
Amk senin deyip uygulamaya geçiyorlar sanırım 🤣🤣Nasıl küfürlü?
Şovmen abimizin dediği gibi yani imkan olmayınca çeneye vuruyor diye. 🙂Amk senin deyip uygulamaya geçiyorlar sanırım 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.