Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Sen olmayınca üzgünüm @CaT

Süreyya

Süper Mod
Cok sicakkanli cok tatli cok sevecen..
Tam bir balik kadini <3

Lucas

Gümüş Üye
@CaT çok sevdiğim birisi, çok saf ve temiz bi kişiliğe sahip. Cidden.

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
@CaT `e baktigimda onu sanki senelerdir taniyormusum , yada tanidigim birine cok animsatiyormusum gibi.

@CaT `i henüz özel olarak tanimiyorum , ama egerki burcunu bilmeseydim de, duygusal birisi oldugunu söyleyebilirdim.

Bazi yorumlari, yada cümleleri benim bogazima dügüm atma sebebi olmustur : ) . O bunu bilmiyor ama..

Daha cok insanlarin ic degerine deger veren, kolayca analize edebilen birisi oldugunu düsünüyorum .

Bir ara erkek koc ve aslan muhabbetimiz olmustu onunla, ve cümlesi "wenn man einmal den DREH raus hat !" cevabi ile beni sasirmisti . Demek ki ne kadar saf ve temiz , belkide bir baliga göre cok cabalamis ve savasmisti.. Belki de o an kendi yasadiklarimi yasamis gibi oldum , yada hissettim.

simdi @CaT bana, spinnt die jetzt rum demeden noktayi koyayim . 😜

Tanidikca ve zamanla tekrar yazmaya gelirim..

Nobody

Teknik Admin
@CaT 'im sanal alemde tanidigim sahsina munasir, gulusu guzel, olgun, eglenceli ve reel de bile cok karsilasabilecegimi dusunmedigim samimiyete sahip
Bende yeri cok ayri olan biri. Cok seviyorumm iyi ki tanimisim seni, iyi ki varsin 😍🤗

Zeynep

Altın Üye
Küboo eski ismiyle bu renk harika olurdu
Çok komik ve sevimli, samimiyetini iliklerime kadar hissediyorum teşekkürler 🌹

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Buraya geldiğimde güzel karşılaması ile dikkatimi çekmişti, sonra bir süre kayboldu, şimdilerde daha aktif görüyoruz, ve çok iyi bir gelişme.
Yeni yeni tanışık olduğum harika birisi, sohbetini seviyorum. Sevdiğim orijinal tiplerden, olduğu gibi birisi.. gösterişten uzak, kendi doğruları ile konuşuyor.
Kütahyalı, gurbetçi, Almancı.. genç, çıtır, sevimli :) ara sıra komik.. iyi ki var.
Seviyoruz küboş!

Garga

Altın Üye
Mizah anlayışı var ben seviyorum davranışlarını, özellikle bazı konularda ciddiyet ile espiriyi ortalı bir kongresel katalog haline getirir gibi yorum yapıyor

Üst Alt