Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@CaT `e baktigimda onu sanki senelerdir taniyormusum , yada tanidigim birine cok animsatiyormusum gibi.
@CaT `i henüz özel olarak tanimiyorum , ama egerki burcunu bilmeseydim de, duygusal birisi oldugunu söyleyebilirdim.
Bazi yorumlari, yada cümleleri benim bogazima dügüm atma sebebi olmustur : ) . O bunu bilmiyor ama..
Daha cok insanlarin ic degerine deger veren, kolayca analize edebilen birisi oldugunu düsünüyorum .
Bir ara erkek koc ve aslan muhabbetimiz olmustu onunla, ve cümlesi "wenn man einmal den DREH raus hat !" cevabi ile beni sasirmisti . Demek ki ne kadar saf ve temiz , belkide bir baliga göre cok cabalamis ve savasmisti.. Belki de o an kendi yasadiklarimi yasamis gibi oldum , yada hissettim.
simdi @CaT bana, spinnt die jetzt rum demeden noktayi koyayim . 😜
@CaT 'im sanal alemde tanidigim sahsina munasir, gulusu guzel, olgun, eglenceli ve reel de bile cok karsilasabilecegimi dusunmedigim samimiyete sahip
Bende yeri cok ayri olan biri. Cok seviyorumm iyi ki tanimisim seni, iyi ki varsin 😍🤗
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.