Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
61ff7f184e3fe0050cfcd1b3.jpg

Kraliçe Elizabeth, tahttaki 70'inci yıl dönümüne ilişkin mesajında, Prens Charles tahta çıktığında eşi Camilla'nın "kraliçe" unvanı almasını içten dilediğini belirtti.

61ff7efe4e3fe0050cfcd1af.jpg

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, veliaht Prens Charles kral olduğunda, eşi Cornwall Düşesi Camilla'nın "kraliçe" olacağını açıkladı.

S

Serçe

Ah sevgili ve rahmetli prenses Diana. Neler çektin ben çok okudum neler yaşadığını. Kadına neler yaptınız pis Elizabeth üzdünüz ve kötü bir kazada öldü suikast bile dediler. Neyse yakında sende öldüğünde hesabını vereceksin. Melek gibiydi kadın (sanki asker arkadaşım Sjsjs)
Şimdi Prenses Diana nın küçük oğlu bir kadın aktör oyuncu her neise onunla evlendi ve bütün aile başkaldırı yaptı bu nedenle onu çok sevmediler. Hatta saraydan bile gittiler çünkü herşeyin para olmadıgını anlamaları gerekiyordu.
Prenses Diana yapılanların intikamını alıyor bile deniliyor
Meghan Markle bu kız çok şey başardı ve o aileye çok ders verdi çok ilgimi çekti bu hikaye Sjsjsj

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ah sevgili ve rahmetli prenses Diana. Neler çektin ben çok okudum neler yaşadığını. Kadına neler yaptınız pis Elizabeth üzdünüz ve kötü bir kazada öldü suikast bile dediler. Neyse yakında sende öldüğünde hesabını vereceksin. Melek gibiydi kadın (sanki asker arkadaşım Sjsjs)
Şimdi Prenses Diana nın küçük oğlu bir kadın aktör oyuncu her neise onunla evlendi ve bütün aile başkaldırı yaptı bu nedenle onu çok sevmediler. Hatta saraydan bile gittiler çünkü herşeyin para olmadıgını anlamaları gerekiyordu.
Prenses Diana yapılanların intikamını alıyor bile deniliyor
Meghan Markle bu kız çok şey başardı ve o aileye çok ders verdi çok ilgimi çekti bu hikaye Sjsjsj
Gelin, kaynana toprağına çekermiş

Meghan bacımsu da çekti aldi kocasını baskıcı sistemden eltisi de sinsice tahti beklıyor

Üst Alt