Köpek Pirelerini Nasıl Yok Ederim

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,035
Çözümler
4
Tepki puanı
12,729
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
Köpek Pirelerini Nasıl Yok Ederim

Köpek sahipleri için köpek pireleri fazla sinir bozucu olabilmektedir. Pire ısırıkları acı verici olabilir ve bazı durumlarda hastalık bulaşmasına neden olur. Pire istilası kontrol altına alınabilir ve biraz çabayla tedavi edilebilir ve önlenebilir.

Ev temizliğinde kuytu köşeler, çatlaklar, ve mobilya çevreleri elektrik süpürgesiyle özel olarak temizlenmesi halinde uzun bir süre için ortadan kalkacaktır. Daha önce evinizde hiç pire olmadıysa, köpeğinizin dışarıdan taşımış olması da mümkündür.

Pire istilasının belirli bir yere gittikten sonra başladığını biliyorsanız, o yerden eve her dönüldüğünde ona banyo yaptırmalı ve tüylerini taramalısınız. Pirelerin boğulması için elinizde sabunlu su bulundurun.


Belirtileri :​

Köpeğinizin çok fazla kaşınması veya derisinde döküntüler olmasından bunu anlayabilirsiniz. Tüylerinde ya da yatak örtüsünde yumurta veya pire kiri bulunması da bir göstergedir.


Tedavi :​

Her zaman ki gibi, hayvanınızda herhangi bir tedaviye başlamadan önce ilk olarak veteriner hekiminize danışmanız gereklidir. Pire tedavisi için gerekli ürünlere veteriner hekiminizden ulaşabilirsiniz.





alintı
 
Üst Alt