Hata vermiyor ki, bekletip duruyor.Nasıl bir hata veriyor mesela
Üsttekiler ve şu an koyduğun hiç tarzım değil. Ama bu tarzım.
Ben de bir sorun yok, nasıl bozulmuş ya :/Resimlerin kalitesi bozulmasa keşke :/
O zaman onu kullan, nasıl kafa? zehir zehir...Üsttekiler ve şu an koyduğun hiç tarzım değil. Ama bu tarzım.
Ben ekleyebilsem senden yardım ister miyim zaten, zehir zehir..Ben de bir sorun yok, nasıl bozulmuş ya :/
O zaman onu kullan, nasıl kafa? zehir zehir...
Bugün yine fazla mesai gözüktü bize...Ben ekleyebilsem senden yardım ister miyim zaten, zehir zehir..
Çok yetkili biri olmak bunu gerektirir..Bugün yine fazla mesai gözüktü bize...
iyiki cumhurbaşkanı değilim.Çok yetkili biri olmak bunu gerektirir..
Yükleyince hafif bulanık oluyor.Ben de bir sorun yok, nasıl bozulmuş ya :/
İstersen başka internet sitesine yükleyeyip yollayayım?Yükleyince hafif bulanık oluyor.
Pek değişeceğini sanmıyorum ama dene bakalım.İstersen başka internet sitesine yükleyeyip yollayayım?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.