Teşekkürler @Adrasteia hoş buldumAranıza her zaman gelirim @Chen
Teşekkürler @Adrasteia hoş buldumAranıza her zaman gelirim @Chen
Kızları da sen getir bi zahmetBu Çiğdem de hep erkek arkadaşlarını çağırıyor, hiç kadın yok... Kızın arkadaş listesindeki erkek sayısı endüstri meslek lisesindeki erkek sayısından kalabalık.
Hoş geldiniz arkadaşlar.
Bu kadar erkek olduğunu bilsem bende gelmezdim. Hoş bulduk diyelimBu Çiğdem de hep erkek arkadaşlarını çağırıyor, hiç kadın yok... Kızın arkadaş listesindeki erkek sayısı endüstri meslek lisesindeki erkek sayısından kalabalık.
Hoş geldiniz arkadaşlar.
Kızları niye bu kadar erkeğin arasına çağırayım ya manyak mıyım ben? :/Kızları da sen getir bi zahmet
erkek sayısı çoğalıyor hep
Herkes kendi halinde takılıyor zaten.Kızları niye bu kadar erkeğin arasına çağırayım ya manyak mıyım ben? :/
İstediğim avatarı koymamı ister misin?Onu bunu bırakta, şu yetkilerini konuştur ya..
Bana kötü bi şey koymayacağına inanmak istiyorum..İstediğim avatarı koymamı ister misin?
Bak yapıyorum bi avatar?Bana kötü bi şey koymayacağına inanmak istiyorum..
Haydi yap yap yap!Bak yapıyorum bi avatar?
Seni yeriğm.Ben kızlarla napiim allasen Mert ilgi alanım erkek
O kendisine rakip tanır mı ya..Birisi rakip geldi diye üzüldü mü yoksa
Nasıl bir hata veriyor mesela@HolySpectre profiline yazamadım, bu forum bugün beni çok zorluyor...
Diliyle adamı yorar amaaaaa @tekmiyek i tanımıyor henüz mert beyyyO kendisine rakip tanır mı ya..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.