kız beni yemek istiyor, almanya'nın göbeğinde ki yamyam resmen........
kız beni yemek istiyor, almanya'nın göbeğinde ki yamyam resmen........
Spor nasıl gidiyor?Bula bula yamyamini bulmussun![]()
fenaa, görmek ister misin?harika gidiyor, sen naptin![]()
fenaa, görmek ister misin?
inşallah bi ara bakarızevet 😳
3 yere sordum bulamadım yaa. arkadaşlar çok güzel organik ve yumuşak içim bi şarap satan bi adam keşfetmişler yıllar öncesinde. tutturdular ondan alalım. hepimiz ondan alcaz galiba. hoşuma giderse sana da önercem aklımda@alcatraz dediğim o likörü bulabildin mi
hımm belki internetten bulunabilir.3 yere sordum bulamadım yaa. arkadaşlar çok güzel organik ve yumuşak içim bi şarap satan bi adam keşfetmişler yıllar öncesinde. tutturdular ondan alalım. hepimiz ondan alcaz galiba. hoşuma giderse sana da önercem aklımda
bu arada likör şişesi varsa elinde örnek olarak atar mısın yaa. kimisi diyor ki görsem bilirim :d göstereyim bakayım bilir mi ?hımm belki internetten bulunabilir.
tamam ☺️ ilk sen dene bakalım
tmm tşk ederim. bakcam ben buna bi araElimde yokta uzun zaman oldu çünkü.
şöyle ama şişesi
Rica ederim umarım bulabilirsin ☺️tmm tşk ederim. bakcam ben buna bi ara
bulamazsam sana parasını göndereyim sen bana postala olmaz mı :dRica ederim umarım bulabilirsin ☺️
burada var mı pek bilmiyorum da kaç sene oldu içeli acaba üretimi mi durdu 😂 kokusu çok güzeldi.bulamazsam sana parasını göndereyim sen bana postala olmaz mı :d
hiç sorma yaa gecelerin adamı olduk gündüz yüzünü unuttuk :)) bu hafta son çok şükür 2 hafta gunduze devam@İ love you nöbette misin yoksa yine seni geceleri görebilmek nasıl açiklanır başka fjxjxj...
Hoş geldin ☕
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.