Kendimi biraz toparladığımda tekrar gelirim yine.Eh işte yokluğunda nasıl iyi olabilirsem..
Kendimi biraz toparladığımda tekrar gelirim yine.Eh işte yokluğunda nasıl iyi olabilirsem..
Tamam, gelince döngüselle düet yaparsınız artık aklsşjdsalkjdaslkKendimi biraz toparladığımda tekrar gelirim yine.
Sen yap bence :)Tamam, gelince döngüselle düet yaparsınız artık aklsşjdsalkjdaslk
yoo m.ö 500 lü yıllarda söz veren ama hala tutmayan sensin.........Sen yap bence :)
o kadar olmadı bir kere.......yoo m.ö 500 lü yıllarda söz veren ama hala tutmayan sensin.........
burada geçen her saat orada 10 yıl yapıyor..........o kadar olmadı bir kere.......
ne halde olduğumu bilsen emin ol bunu söylemezdin
Sen hep burada mısın ne zaman yazsam anında mesaj geliyor senden :)burada geçen her saat orada 10 yıl yapıyor..........
tamam ya demiyorum.
Bir sürü sekme açık hepsine bakıyorum işte, bi yandan dizi izliyorum bi yandan youtube de video sonra alt tab yapıp oyuna bakıyorum akljdsajlkdSen hep burada mısın ne zaman yazsam anında mesaj geliyor senden :)
O kadar şeye ben baksam gözüm ağrır 😄Bir sürü sekme açık hepsine bakıyorum işte, bi yandan dizi izliyorum bi yandan youtube de video sonra alt tab yapıp oyuna bakıyorum akljdsajlkd
Ayy o vitrinler ne manyakça bir şeydi. İçinde kristaller, porselenler. Bir de sinir bozan biblolar...Köyde anneannemin bir misafir odası vardı heeeeerrgün temizler tozunu alir geri kapıyı kapatır sadece misafirleri içeri alirdi vitrinli filan bir odaydı
Annemde hemen hemen bir 10 sene öncesine dek yine vardıAyy o vitrinler ne manyakça bir şeydi. İçinde kristaller, porselenler. Bir de sinir bozan biblolar...
Hatırladıkça gerildim. Güzel de görünmezlerdi, işkence gibi.ddd
Ben gördükçe içindekileri atıp kırasım geliyordu.: )))Annemde hemen hemen bir 10 sene öncesine dek yine vardı
İçini hinçla dolduruyor Bi de kalabalık kalabalık içimi daraltı basıyor gözüme fazla geliyor ndjdjsj
Hepsini tek tek indir yıka kurula vitrinin tozunu al geri yerleştir tam 1 gün gitti işte jfkdns
Ananemde vardı galiba. Hayret annemde niye yoktu acaba? : )))))))Plastik meyveler var mıdyı djksj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.