Sesi güzel kızlarımız var halbuki. Biri de kendi kendine söylese ya. Hep dürtüklemek lazım bunları.dddyook beeeee güya bana da söyleyecekti hikaye o.
Sesi güzel kızlarımız var halbuki. Biri de kendi kendine söylese ya. Hep dürtüklemek lazım bunları.dddyook beeeee güya bana da söyleyecekti hikaye o.
Gençlik bitmiş sevgili @döngüsel biz zamanında heyy gidi heyyyySesi güzel kızlarımız var halbuki. Biri de kendi kendine söylese ya. Hep dürtüklemek lazım bunları.ddd
senin sesin kötü sanki, geçen aşııık oldum......Sesi güzel kızlarımız var halbuki. Biri de kendi kendine söylese ya. Hep dürtüklemek lazım bunları.ddd
Sen de bizi iyice öldürdün.ddGençlik bitmiş sevgili @döngüsel biz zamanında heyy gidi heyyyy
aldaşjfşsenin sesin kötü sanki, geçen aşııık oldum......
Daha güzelini duymadımmmmm sen dennnnnnnn daha güzelll asdasjkdasaldaşjfş
O sese mi? .dddddd
Yok yok öldürmüşsem kendimi öldürmüşümdürrrSen de bizi iyice öldürdün.dd
Daha sen de Yaşar'ı seslendireceksin. Bak Yaşar'ı çok severim ben, unutma sakın Chen'in isteğini.: )Yok yok öldürmüşsem kendimi öldürmüşümdürrr
Daha güzelini duymadımmmmm sen dennnnnnnn daha güzelll asdasjkdas
@HolySpectre Eğer bir şarkı daha söyler kızların aklını alırrrrsan ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, bel farrrrrrr hiç düşünmeden çeker vururum seni! Anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bile bakmam.......Daha sen de Yaşar'ı seslendireceksin. Bak Yaşar'ı çok severim ben, unutma sakın Chen'in isteğini.: )
Hangi replik bu ya çok iyi bence :d@HolySpectre Eğer bir şarkı daha söyler kızların aklını alırrrrsan ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, bel farrrrrrr hiç düşünmeden çeker vururum seni! Anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bile bakmam.......
nolur söylemeeeeeeeeeee
Ney? 🤔Utanıyorsan özelden söyle....... neymişsin ya :/
G I C I KNey? 🤔
Biraz sağlık sorunlarım var o yüzden giremiyorum..@Pluviofil söyleyecekti sözde.
Kendi de yok. : ((
söylemesem bile duymuştun sonuçta.yook beeeee güya bana da söyleyecekti hikaye o.
Olsun ama insan bi bekliyor şöyle güzelinden bir parça... Nasılsın bu arada?söylemesem bile duymuştun sonuçta.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.