Bence ölü gibiler Bi dürt istersenNasılsınız arrrrrrrrrrrrrkadaşlar?
Bence ölü gibiler Bi dürt istersenNasılsınız arrrrrrrrrrrrrkadaşlar?
hangisini dürteyim?Bence ölü gibiler Bi dürt istersen
Kim daha ölü gibiyse ondan başlahangisini dürteyim?
Daha fırsatım olmadı ya bir şeyler izlemeye ama izleyeceğim ilk film o, izleyince haber edeceğimİzledin mi o dediğim animasyonu @Bel far niente
Tamam bakalım beğenecek misin :)Daha fırsatım olmadı ya bir şeyler izlemeye ama izleyeceğim ilk film o, izleyince haber edeceğim![]()
kaç bölüm dizi izledin beeehhhTamam bakalım beğenecek misin :)
efendim canım?
Türk dizisine bakıyorum ya 🙂kaç bölüm dizi izledin beeehhh
Heeeeee 150 dk. tamam şimdi oldu.Türk dizisine bakıyorum ya 🙂
evet ama güzel dizi sadece bunu izliyorum gerçi bitecek.Heeeeee 150 dk. tamam şimdi oldu.
boş verrrrr sen daha iyilerine layıksın....evet ama güzel dizi sadece bunu izliyorum gerçi bitecek.
boş verrrrr sen daha iyilerine layıksın....
bu söz sanki buranın sözü değildi asdkjasdlkjas
olsunnnnnn beee her şey de olacak diye bir şey yok sonuçtaevet olmadı pek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.