yarınki maçı alır mıyız bebişim?nabuyonuz ya
Küfürden rahatsız oluyorsan asla gitmemen gereken bir yer...
Evet ben çok gittim, burada en son şu maça gittim;
Kupa standını bizim tam tersimize kurdular o biraz üzdü lkjasdjskaşldjlkşa
Çookkk... Tabi keyifli, stres atıyorsun değişiklik oluyor o atmosfer falan güzel yani.Olsun o heyecanı yaşamak bile güzel bence.
Evet küfürden pek hoşlanmıyorum çok mu ediliyor ki.
En azından Vodafone Park'ı görmeliyim 🥰
Evet bakalım bir gün inşallah gideceğim. 😇Çookkk... Tabi keyifli, stres atıyorsun değişiklik oluyor o atmosfer falan güzel yani.
Şu an beşiktaş'ın stadı en iyi konuma sahip 3 büyükler arasında tam şehrin ortasında. Fener'in stadı da bok kokuyor..................... Ciddi anlamda, yanında dere mi ne varmış.
Bizim stad biraz uzaktı, eski stadın yeri iyiymiş ama.
Evet bakalım bir gün inşallah gideceğim. 😇
Yalnız Beşiktaş'ın b sini büyük yaparsan sevinirim fenerin büyük yazmışsın :) Harika bir görüntüsü var zaten gündüzü ayrı gecesi ayrı bir güzel.
O kadarını bilemeyeceğim diğer takımlarla ilgilenmiyorum. Doğrudur ama.
![]()
Gel de aşık olma şu manzaraya🤍
Evet bakalım bir gün inşallah gideceğim. 😇Çookkk... Tabi keyifli, stres atıyorsun değişiklik oluyor o atmosfer falan güzel yani.
Şu an beşiktaş'ın stadı en iyi konuma sahip 3 büyükler arasında tam şehrin ortasında. Fener'in stadı da bok kokuyor..................... Ciddi anlamda, yanında dere mi ne varmış.
Bizim stad biraz uzaktı, eski stadın yeri iyiymiş ama.
Kim olmaz ki :)Ben otobüs ile bu stadın yanında geçtiğim için biliyorum.
Evet manzara gerçekten çok güzel;
![]()
Aşık oldum manzaraya...................
Şaka yapıyorum ya, bilmiyorum bi feveran'ın beşiktaşlı olduğunu biliyorum başka işte birde sen.Öyle bir niyetim yok sadece merak ettim.
Yarın çıkar ortaya :)Şaka yapıyorum ya, bilmiyorum bi feveran'ın beşiktaşlı olduğunu biliyorum başka işte birde sen.
İnşallah çıkamayacakları bir sonuç olurYarın çıkar ortaya :)
Niye öyle diyorsunnn 🤨İnşallah çıkamayacakları bir sonuç olur
melo: melo: melo:
Gitti, kurtulduk. Sen benim mandalinadan sergen cosplayimi gördün mü?Niye öyle diyorsunnn 🤨
Kim iyiyse o kazansın bence Fatih Terim gittiydi dimi sizde.
Ben o adama çok gülüyorum ya maç esnasında hareketlerine 😄
Yerine biri geldi mi bariGitti, kurtulduk. Sen benim mandalinadan sergen cosplayimi gördün mü?
![]()
Sen gülüyordun, ben çok sinirleniyordum.
Aynen o hareket güzel olmuş mu?Yerine biri geldi mi bari
Hayır görmedim kollarını açmış hareketini mi yaptın.
Ama çok komikti valla 😄
Olmuş 😄Aynen o hareket güzel olmuş mu?![]()
kanka pek bir ümidim yok ama bakiciiizyarınki maçı alır mıyız bebişim?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.