Hava birden soğuyunca adapte olamadım üşüyorum

Al benden de o kadar nunucugum.Hava birden soğuyunca adapte olamadım üşüyorum![]()
![]()
kalın battaniye çıkarttım bile cam açık olunca üşüyorum gece kapatıyorumAl benden de o kadar nunucugum.
Gece uyumasi güzel oluyo ama bu havada.
Pencereyi de actin mi.......oh mis.
kalın battaniye çıkarttım bile cam açık olunca üşüyorum gece kapatıyorum![]()
![]()
Bi burnum bakiyor örtünün altindan.
Duramiyorum pencere kapali olunca.
Uyku halleri de her insana öz zannimca.
@Zeynep nasil uyuyo acaba?
Vallah Fibromiyalji denen hastalık 5 dk rüzgarda kalınca komple kas spazmı gibi bir şeye sebebiyet verdiği için havasızlığa razıyım ama üşümemeliyimBi burnum bakiyor örtünün altindan.
Duramiyorum pencere kapali olunca.
Uyku halleri de her insana öz zannimca.
@Zeynep nasil uyuyo acaba?
çilekli mi@forumtutkunu bebeksi beni hiç sormuyorsun özlemedin mi yoksa haftalarca sofraya çıkıp geri dolaba kaldırılan tabaktaki son reçelim
fişneeçilekli mi
sona kalansa olurfişnee
Eskiden dedem bize vişne de bakyim diyordu diyorduksona kalansa olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.