hola amigos
Bende aynı zaman dolduruyoruzAleykümselam knk çalışmaya çalışmaca, sen nabiyosunn
Neden böyle çok özlettin ki![]()
sen istersinde ben kosmammiiii
Neden böyle çok özlettin ki
Sen kendine zaman ayırma yorma kendini ben sana zaman ayırırım benim zamanım ıkımıze de yeterBilmiyomüzüldm suan... kendime zaman ayirayim derken, zaman beni burdan ayirdi azcik galiba.. o ince cizgiyi kacirdim :S
Ben dinlerim bazen Hinduizmin derinliklerine inen bir ses duymak istersin fakat bulamazsın..Tutmaz soylim
Ben dinlerim bazen Hinduizmin derinliklerine inen bir ses duymak istersin fakat bulamazsın..
Hg biggie hinduizme giriş yaptik sen nasılsıneeeeeeey yo
nasılsınız ibbbbbbbbbbinalar
vahdeti vücuttan devam benHg biggie hinduizme giriş yaptik sen nasılsın
Yaa program sonuna dek dinlerim bilmediklerimizi anlat bize bildiklerimiz sıkıcı oluyorAhaha geç dalgani @Chen
Yaa program sonuna dek dinlerim bilmediklerimizi anlat bize bildiklerimiz sıkıcı oluyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.