Teşekkür ederim 🙋@Nihilist Penguen
Güzel konular açmışsın emeğine sağlık 🧿
Teşekkür ederim 🙋@Nihilist Penguen
Güzel konular açmışsın emeğine sağlık 🧿
new server bekliyorum bende ama pek oralı değiller gibiler, yıl başında baya bi' speküle edilmişti ama hiç yanaşmıyorlar.
Son hâli çok kötü durumda değil daha kötü zamanları gördük oyun tarihçesine bakarsak ama oyunun içerisindeki naturalitenin bozulduğu konusunda hem fikirim. En son Pandora 'da solo int. priest oynadım, JR zamanlarında atılan Clan PK 'lar hâlâ aktiflik sayısını koruyordu..Bende duymuştum ama son hali hiç iyi durumda değildi. Eskisinden de çok para harcıyorlar. Bir kısım aşırı para verip kasıyor bir kısımda para kazanmak için 10-15 pc’den giriyor. Eski tadı olsa bence dünyada ki en iyi oyun. Ondan aldığım pvp zevkini hiçbir oyundan alamadım.
zirveler maalesef tek kişilik :)Yok oyuna para harcamalarına zaten lafım yok lafım iş adamı düzeyinde ki insanların çok olması ve para yatırması. Onlara yetişmek mümkün değil maalesef.
duydum ama hiç oynamadım. KO 'dan sonra hiçbir MMORPG bende o vibe 'ı oluşturamıyor. BDO, New Word, Lost ARK falan.. Koreliler, hem oyun yapma hem de oynama konusunda başarılılar.. biliyorsun, asıl yapımcısı kore ko 'nun..Albion Online'ı hiç duydun yada denedin mi?
o nerden çıktı ya@Süreyya tesla alalım
araba değiştirme zamanı geldi, gelmedi mio nerden çıktı ya
duydum ama hiç oynamadım. KO 'dan sonra hiçbir MMORPG bende o vibe 'ı oluşturamıyor. BDO, New Word, Lost ARK falan.. Koreliler, hem oyun yapma hem de oynama konusunda başarılılar.. biliyorsun, asıl yapımcısı kore ko 'nun..
o nerden çıktı knkaraba değiştirme zamanı geldi, gelmedi mi
teslayı mı beğenmedino nerden çıktı knkbi şaşırdım
Ben yanan ve yakan seyleri seviyorum@Süreyya tesla alalım
o zaman başkasıyla alırım. tmm.Ben yanan ve yakan seyleri seviyorum
Al.o zaman başkasıyla alırım. tmm.
heteslayı mı beğenmedin![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.