Hımmmm@Zeynep
Chatteyim sana bir önerim var ama gizli gizli 😁
Hımmmm@Zeynep
Chatteyim sana bir önerim var ama gizli gizli 😁
Arsızlıktan o fuliiigezdire gezire kediyi zayıflatmış incecik kalmış suratı :))
yan profil şehrin ışıkları karanlık gökyüzü hüzünlü bakışlar film gibi
Kesin bana laf sokacak, ondan öyle sordu dimi @Es1967
ah be kübo geldin diye sevinmiştim bende video beğenemedim bir türlü@nunu chat takilfi, kapattim simdi giremiyorum jdjsjs
Anladıysam suriyelinin ayakkabısı olayım@Garga konuya gelse cevabını verse de sorusunu sorsa akışa dönse konu
sen sor konusuna git cevaplaAnladıysam suriyelinin ayakkabısı olayım
Akşama artık nunum😘@Zeynep Mutfağı toparladım gene denk gelemedik 🤣 🫣
🫣 olurAkşama artık nunum😘
Ama bundan başka bir şey hayal etmiştim. Bu bi kere acı.
Bak bu güzel, herkesi mutlu edebilir:))Ekli dosyayı görüntüle 20260
Arada kemirmelik
Köpük acılığı bence güzel. 1A da şerbetçi otunun acılığı bence en güzel atıştırmalık ancak Türkiyede yeterince acısı yok
HAHAHAHDJFJjJdjjsjfkskfkf evet nasıl hatırladınAy isimlerini de bilmiyorum ama sagdan ikinci pumalof muydu neydi 😁
Yaparım canım,o iş bende biliyosun..@Zeynep çay demler şimdi çay içeriz keyfimiz yerine gelir dimi @Zeynep
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.