123456Ver bakım sen şifreni başka seylerede bakarım ama d
123456Ver bakım sen şifreni başka seylerede bakarım ama d
Ne bu özel hat mı d123456
şifrem işte gir mastora sövNe bu özel hat mı d
Mastoru engelledim en son hcvycyvy kafa açıyor ya hajdfaşifrem işte gir mastora söv
inş bi gün bana da nasip olacak 3<Mastoru engelledim en son hcvycyvy kafa açıyor ya hajdfa
Hadi inşallah 🤣inş bi gün bana da nasip olacak 3<
bu kim minik burunluEvet yine bir akımla geldim ve yine hiç biriniz katılmayacak muhtemelen haha
Evet çocuklar anime oluyoruz d
Ekli dosyayı görüntüle 20124
Afiyet olsun sadece içimden geçti kendime o iyiliği yapmadım ama sen yap...@Frenk ly boi ne güzel şeyler yemişsin öyle hiç ikrâm etmiyorsun, canımı çektirdin gece gece şimdi irmik helvası kavuracağım az kaldı.. geçenden kalma bir top vanilyalı dondurmamda var. ohh mis mi?
teşekkür ederim, içinden geçtiyse yemiş kadar olmuşsundur, ben yapınca sana vermem o zaman heç kusura bakma..Afiyet olsun sadece içimden geçti kendime o iyiliği yapmadım ama sen yap...
sen beni can damarımdan vuruyorsun böyle şeyler diyerek.. benim için gece yeni başlıyor. son iki dal sigaram kalmış, petrole sigara almaya çıkıp, 2 adet ekmek alıp, evde tarhana çorbası ve köfte ekmek yapıp irmik helvası kkavurucam artık şart. ne yapalım yâni yemek yemeyelim de ölek mi di mi?Bu saatte ne kokoreç ne helvacı kaldı hepsi uyuyor ancak bol sarımsaklı paça ya da bööörek çiler piyasaya çıkıyordur
üşenmesem çıkıp ben de bir şeyler alıcam da çok üşeniyorum....teşekkür ederim, içinden geçtiyse yemiş kadar olmuşsundur, ben yapınca sana vermem o zaman heç kusura bakma..
sen beni can damarımdan vuruyorsun böyle şeyler diyerek.. benim için gece yeni başlıyor. son iki dal sigaram kalmış, petrole sigara almaya çıkıp, 2 adet ekmek alıp, evde tarhana çorbası ve köfte ekmek yapıp irmik helvası kkavurucam artık şart. ne yapalım yâni yemek yemeyelim de ölek mi di mi?
valla seni bilmem ama birazdan bugün ne pişirsem konusuna yaptıklarımı atarım o zaman da sende ekrana bakıp kemal sunal misali ekmek banıp yememek için şimdi hemencicik hazırlanıp çıkabilirsin. gerçi petrol bana da yakın değil ama gece yürüyüşünü seviyorumüşenmesem çıkıp ben de bir şeyler alıcam da çok üşeniyorum....,
evet, chedder iyi fikir evde kaşarda yok zaten petrolde varsa alayım.fırın ir asansör uzaklıkta mis gibi kokular geliyor. çıtır çıtır kıymalı börekler çıkar az sonra fırından. ama market mesele. o ekmek arasına köfte ile cheddar girmeyecekse olmaz. ben seni yükseltip yükseltip aç giricem yatağa kesin![]()
Bana petrolde yakın... ama aklım uzaktaki(25 km) çorbacılarda ve sarımsakta hala. en temizi kan şekeri düşük uyumak. aç uyanmayı seviyorumvalla seni bilmem ama birazdan bugün ne pişirsem konusuna yaptıklarımı atarım o zaman da sende ekrana bakıp kemal sunal misali ekmek banıp yememek için şimdi hemencicik hazırlanıp çıkabilirsin. gerçi petrol bana da yakın değil ama gece yürüyüşünü seviyorum
evet, chedder iyi fikir evde kaşarda yok zaten petrolde varsa alayım.
sende kalk fırından bir şeyler al beraber gömelim, yatağa kan şekerin düşük girme :d
Nasıl kim tanımadın mı? Nenem yahu dbu kim minik burunlu
nenen de maşallah msn i var mıNasıl kim tanımadın mı? Nenem yahu d
Kjkhkhjh grizlinenen de maşallah msn i var mı
geçen plajdayız bi bayrak asmışlar bi an alman bayrağı sandım can kurtaran bayrağıymış lkdmngf
geçen plajdayız bi bayrak asmışlar bi an alman bayrağı sandım can kurtaran bayrağıymış lkdmngf
o geldi aklıma öyle lkdmfgkl
Siyahıda var sandım sarı kırmızı şerit solmuştu biraz benziyordu 🤣Kiz nasil karistirdin udjwhs
Konum uzay' acaba istesem oradan bana bir parça toprak getirir mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.