@Lavinia canimm bi ara arasalim :*
ahah : ) senin sey ne zaman ex oldu kiz: )
yok ben valla almayim canim , menunum halimden ( yalan ) alksjd
@Küboo , havalar sicak sicak dedim : ) anca sogurum diye sifir kol ise gittim.. Dondummmm 🥶
buradaki havalarin ortasi yok , ya cok sicak , ya cok soguk : )
Eee ben sana dedim 21 derece olacak cicegimmm, kolsuzlari carsamba giy, 28 derece olacak![]()
Cam kapatıp yatıyorum artıkEee ben sana dedim 21 derece olacak cicegimmm, kolsuzlari carsamba giy, 28 derece olacak![]()
21 `de üsümem dedim.. sanki 10 derece gibiydi ; )
izlemiştim canım@Biggie Brothers'i izledin mi?
SIcaktan çimler sarardi ya.
Nasildi sence?izlemiştim canım
Güzeldi deyu kalmış hatrimdaNasildi sence?
Evet,güzeldi Biggie'm.Güzeldi deyu kalmış hatrimda
Çok iyi oyuncu şiir gibi oynamış serefsizEvet,güzeldi Biggie'm.
Tobey iyi oyuncu.
Yoktur onun nazarı başka yerde carpildim d@forumtutkunu nun nazarı degmiştir bizimki degmez
SIcaktan çimler sarardi ya.
Bizim buralar da öyle.
Bugün yagiyor,güzel.
insanın sevgilisi olunca, işte hep böyle sevgilimde sevgilim…Tek mesguliyeti benim fotoları düzenlemek olan sevgilime teşekkür ediyorum....Fahriye evcene benzedik ama olsun
Ekli dosyayı görüntüle 20138
olsa da yesek buz gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.