S
Serçe

Wuaw hocam ne kadar şekilsiniz foruma güneş doğdu adeta Sjsjs
Yok artııkHocam öpmeyin ayıp aaa
Mezuniyet balosunda çekindim chen için koydum ya :)Wuaw hocam ne kadar şekilsiniz foruma güneş doğdu adeta Sjsjs
Çok iyi etmişsiniz hocam çookMezuniyet balosunda çekindim chen için koydum ya :)
Eskiden olsa instagramı foruma taşırdım ama gerek yok.. :)Çok iyi etmişsiniz hocam çook
Burda öyle bir ortam yok hocam şeker gibi çocuk bunlarEskiden olsa instagramı foruma taşırdım ama gerek yok.. :)
Bu forumlardaki gereksizler sağolsun beni bile soğuttular asfsgssh
Yok ya bu forumda da var bir takıntılı da neyse girmeyelim o konularaBurda öyle bir ortam yok hocam şeker gibi çocuk bunlar
Çok Yakişiklisin kıskanilman normal değil mi sence?Yok ya bu forumda da var bir takıntılı da neyse girmeyelim o konulara![]()
Boşver yahu bende çok takıntılıyım hocam mesela sürekli el yıkarım SjssjYok ya bu forumda da var bir takıntılı da neyse girmeyelim o konulara![]()
Yani bilmeyeceğimÇok Yakişiklisin kıskanilman normal değil mi sence?
El yıkamak iyidir minimum 22 saniye :)Boşver yahu bende çok takıntılıyım hocam mesela sürekli el yıkarım Sjssj
Sen kızmısın erkek mi söyler misin SjsjsjAboooww ABD de de enflasyon coşuyor gibi :)
Napcan nüfusuna mı alıcanSen kızmısın erkek mi söyler misin Sjsjsj
Ulan ben senin SjsjsnNapcan nüfusuna mı alıcan![]()
forumsalcı tayfa yürrüUlan ben senin Sjsjsn
Hayır tam kızıcam Bi gülme geliyor ne amacını anlamış ne de neden varsın çözemiyorum çözemeyince çok sinirleniyorum : Dforumsalcı tayfa yürrü![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.