Bir yeri yok etmek istiyorsanız, cahil ve hırslı bi insana o yerde güç verin.
@Küboo
biri bana rüyamda seni gördüm dese 55 kere sorardım uykumdan uyanır mesaj atardım
kız sen nası merak etmedin lkdnşmfmgljkdnfdhlhdfgh ben artık senin meraksızlığını merak ettim lkdjnmfgjkldfg
özele geliyom ama kahve alcam canım çekti eya müsatsen chatte buluşalım orda da özel anlık mesajlaşma var😁😁😁😁😁
Cicegim ben burayi gördüm dün rüyamda, bi yerde toplaniyoruz @-a- ve @Mephobia falan var, babam var .. yani benim rüyalar okadar karisik, sacma ve hep biseyler görüyorum, sasirmiyorum herkes öyle degil mi? 🤣🤣🤣
Ondan önce @Chen i görmüstüm iki üc gün önce 😁😁😁
Ama bak simdi merak ettim, ne gördün? Nasil gördün? Rüyalarin cikarmi? Benim rüyalar bilinc altim mesela , onu fark ettim...
özele geliyom ama kahve alcam canım çekti eya müsatsen chatte buluşalım orda da özel anlık mesajlaşma var
Hiç söylemiyorsun da rüyanda gördüğünü aşk olsun evlendigimizi mi gördün yoksa yapar miyiz bir çılgınlık himm😁😁😁😁😁
Cicegim ben burayi gördüm dün rüyamda, bi yerde toplaniyoruz @-a- ve @Mephobia falan var, babam var .. yani benim rüyalar okadar karisik, sacma ve hep biseyler görüyorum, sasirmiyorum herkes öyle degil mi? 🤣🤣🤣
Ondan önce @Chen i görmüstüm iki üc gün önce 😁😁😁
Ama bak simdi merak ettim, ne gördün? Nasil gördün? Rüyalarin cikarmi? Benim rüyalar bilinc altim mesela , onu fark ettim...
ezanıbile teliflemişler ses mik yanlıs oldugu için çok kötü ama sen bilirsin haahahahah@nunu sabah uyandırma alarmı yapsam telif alır mısın
kahvesiiieeeeeehhh kısmı güzeldi korkuyla uykudan kaldırırezanıbile teliflemişler ses mik yanlıs oldugu için çok kötü ama sen bilirsin haahahahah
kalp krizi geçirme sonra ailen dava açar bana ljnslgkdfgkahvesiiieeeeeehhh kısmı güzeldi korkuyla uykudan kaldırır![]()
evethepimiz öleceğiz, en azından bir anlamı olsun
Hiç beklemediğimiz kızlardan ne marifetler çıkıyor. Seni uzenin ağzını kırıyım ben![]()
Mission completed. ✅ 🌸
Kanka alkol paylaşımlarına artık ceza var haberin olsun... Cimere şikayet edelim mi seni? Bir kadeh ısmarlarsan rüşvet saymam hatır sayar vazgeçerim dsfsdfgUzunca bir süre evde yalnız kalacak olmanın keyfi
![]()
Açık adresimi de verebilirim istersen, şahısın adres bilgileri ektedir diye belirt ayrıca :)Kanka alkol paylaşımlarına artık ceza var haberin olsun... Cimere şikayet edelim mi seni? Bir kadeh ısmarlarsan rüşvet saymam hatır sayar vazgeçerim dsfsdfg
Kanka niye posta koyar gibi dedin yükselir gibi.. Ben ağlamaya gidiyom çocuğum ben daha küstüm bbAçık adresimi de verebilirim istersen, şahısın adres bilgileri ektedir diye belirt ayrıca :)
Tabi ki buyur gel konum atayım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.