Beyin: tiktok izleetiketler; mıdıtasyon....tefekkûr... güneş ve park...
Beyin: tiktok izleetiketler; mıdıtasyon....tefekkûr... güneş ve park...
Mügecim sana en son ses attım, telefon bozuldu.. Başka yerden giriş yapıyorum..Beyin: tiktok izle
geçmiş olsun cnm. var mı yapılacak bir şeyMügecim sana en son ses attım, telefon bozuldu.. Başka yerden giriş yapıyorum..
Yine ateş ediyorsun.. Nazar sana değil bana değdi.
Yok, birazdan düzelir kendi kendine.geçmiş olsun cnm. var mı yapılacak bir şey
bitti. 3-5 aya bu tempoyla gidersem götü başı dağıtırım.Yok, birazdan düzelir kendi kendine.
Bitti mi mesai.
Az daha çalış, sonra birkaç günlüğüne gel.. Değişiklik iyidir.bitti. 3-5 aya bu tempoyla gidersem götü başı dağıtırım.
Düşünüyorum o haldee…@ZeL napicüz
Annenin gülüşü:dMügecim sana en son ses attım, telefon bozuldu.. Başka yerden giriş yapıyorum..
Yine ateş ediyorsun.. Nazar sana değil bana değdi.
Kapattık daha yorum yapıyor.. vereceğim detayları sonra hahaAnnenin gülüşü:d
bana da at cnm... wp durumu paylaşmış...Kapattık daha yorum yapıyor.. vereceğim detayları sonra haha
Evet.. ulan seninle taşak yaptığımız konu.. Mügeye ses attık anacığımla ahaha.bana da at cnm... wp durumu paylaşmış...
babyface olarak bi yere kadar yani chen 😃 neşeyle gençleşiliyor mu 😄Demek kiiii eski neşene geri dönsen daha da gencleseceksin ameliyat sonrası mi böyle düşüncelere daldın sen himm
Tabii ki Can, neseli ol ki genç kalasın bu dunyadan da zevk alasinbabyface olarak bi yere kadar yani chen 😃 neşeyle gençleşiliyor mu 😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.