yakşamlar
Hayat erken yıprattı beni kfkf belkı de hor kullandım kendimiLütfen efendim çok tatlı sesiniz inanın ayrıca ben 35 yaşındayım : D
günaydın aşklarım.
teşekkür ederimGünaydın bebişim, hiç kız yok bari ben şey yapayım dedim şansına küs.
Sen şuan tecrübe ile dolusundur dinlemek ne güzel olurdu.Hayat erken yıprattı beni kfkf belkı de hor kullandım kendimi
ulaaaaaaaaa :dBiggie nabğn la
Napion lan tyler durdenulaaaaaaaaa :d
boş xexem, sen nabuyosun nasılsın
boş kanka, bir şey yabmuyorumNapion lan tyler durden
Calisiyoruz haci napalim eve geciom simdi.boş kanka, bir şey yabmuyorumsen nabuyosun, nasılsın
Yediğim kazıkların hiçbiri tecrübe olmadı akıllandım artık dediğimde farkettim ki ben kazıklanmayı seviyorumSen şuan tecrübe ile dolusundur dinlemek ne güzel olurdu.
Bana kızabilirsin ama Allah seni seviyor : DYediğim kazıkların hiçbiri tecrübe olmadı akıllandım artık dediğimde farkettim ki ben kazıklanmayı seviyorum
İnanir misiniz @Serçe hanım bazı insanlar potansiyel kazıklanabilir olarak geliyor dünyaya işte o kişi benim
Hayatımda bir şeyler kötü gitmezse içimde Bi boşluk oluyor bu defa darbe nerden gelecek nasıl bir şey olacak acitacak mi... İşte o bekleyiş zor
Acisa da öldürmüyor xnxıdkd
Bazi insanlar doğuştan fiyasko çiçeğimBana kızabilirsin ama Allah seni seviyor : D
Dert verdiğine göre cenneti verecek gibi sana :dd
Ahahah olm nerelerdesin yaaaulaaaaaaaaa :d
boş xexem, sen nabuyosun nasılsın
kanka ot gibi yaşıyom ya, bir bok yabmuyom yabasım da yok açıkçası. sen nerelerdesin ibbbbbinaAhahah olm nerelerdesin yaaa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.