Bigim çakmak sana benziyo farkında mısın akdkfkgk
Bigim çakmak sana benziyo farkında mısın akdkfkgk
Merhaba iyiyim tşk ederim.@seda29 nasilsin? Iki cocuk ile hayat nasil geciyor?
askjdbhuashbkdsn bence sen bana olan aşkından her yerde beni görüyorsun :dddBigim çakmak sana benziyo farkında mısın akdkfkgk
askjdbhuashbkdsn bence sen bana olan aşkından her yerde beni görüyorsun :ddd
ben sık kullanıyordum bi ara... biberiye özü var iyi yakıyor. piyasa da şu marka dışında kullanmamak lazım.
@Küboo sen nasılsın ??
ben sık kullanıyordum bi ara... biberiye özü var iyi yakıyor. piyasa da şu marka dışında kullanmamak lazım.
inşaatta mı çalışıyorsun iki tane nedir jdjdGaliba günlerin yogunlugundan fark etmeden kulunc olmus .. agridan duramiyordum, bugün aklimiza geldi ama ben iki tane yapistirinca baya abarttim galiba, ama eve zula yapicam
Biberiye yagi duydum ama özü duymamistim, arastiracagim tesekkür
Bayram hareketli geçti.Ben de iyiym, aile ziyaretleri yapiyorum.. iyi olmana sevindim ☺️ bayadir görmeyince dedim sanirim iṣi basindan askin 🙈
Bayram hareketli geçti.
biraz ondan evet.
hava da ısındı .
Antep sıcak şuan 😃😀
genelde bel ağrıları için tercih edilir, o da bir tane yani. nispeten rahatlatır o kadar.Ekli dosyayı görüntüle 19089
Isaretledigim yerler komple agriyordu, napayim, agriyan her yere yapissin daha iyi olur zannetmistim :dd
genelde bel ağrıları için tercih edilir, o da bir tane yani. nispeten rahatlatır o kadar.
sırt bölgesine güzel bir hamam+masaj ne iyi gider he...
@Run bu işin piri sayılır... hacamat ve sülük tedavisinde doktorası var...Evet haklisin, yada söyle okkali bir kupa ceken olsa, tadindan yenmez
Daha forumda pek tanımıyorlar, yavaş yavaş öğrenecek herkes uzmanlık alanlarımı.@Run bu işin piri sayılır... hacamat ve sülük tedavisinde doktorası var...
@Run bu işin piri sayılır... hacamat ve sülük tedavisinde doktorası var...
Sağol.Allah kolaylik versin hem sicak hava hem parklarda vakit gecirmece... ama sanirim hayatinin en tatli telasli dönemi😊
Sağol.
Evin bahçesi zaten oyun parkıda var.
Burası site olduğundan bahçe büyük baya geniş.
Israf.Günaydınlar.
Kendimle oturuyorum- 2
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.