Aze

Bronz Üye
Teşekkür ederim canım kızlarım... tam cadaloz evet hdjshdh küçüklük fotoların çoğu böyle normal bir poz yok hep cekimleri bozacak pozlar ben de isterdim tatlı bir şekilde fotolarda çıkmayı manitaya atıp, ondan gelen 'ne tatlısın inşallah çocuğumuz da sana benzer' demesini... ama model bu...

Süreyya

Süper Mod
Teşekkür ederim canım kızlarım... tam cadaloz evet hdjshdh küçüklük fotoların çoğu böyle normal bir poz yok hep cekimleri bozacak pozlar ben de isterdim tatlı bir şekilde fotolarda çıkmayı manitaya atıp, ondan gelen 'ne tatlısın inşallah çocuğumuz da sana benzer' demesini... ama model bu...
Tatlisin.

• Saril
Tepkiler: Aze

Aze

Bronz Üye
IMG_1005.jpg

Bahçede yakaladım,kurda kuşa yem olacaktı az kalsın. Birde saklanıyo alık akskd
Yaaa biri mi bırakmış nasıl korkmuş gözlere bak ay bir dk bu senin kedi miydi hdjshdhshsh hatlar karisti

Küboo

🎈
Board Admin
Hoş geldiniz, ilk gün geldik seni gördüm.. ulan dedim ne harika bir yere geldim.. sonradan kayboldun, neyse geç kalmış sayılmayız..
Bir merhaba, bir dm kadar uzağım sana.

Cok iyi gözlemcisin, bir varim bir yokum... bunu kontrol edemiyorum, kafam yerinde degil, beni bu forum böyle kabul etti jhdjejdjs

Tesekkürler , sizler de hos geldiniz efendim

Run

Gümüş Üye
Cok iyi gözlemcisin, bir varim bir yokum... bunu kontrol edemiyorum, kafam yerinde degil, beni bu forum böyle kabul etti jhdjejdjs

Tesekkürler , sizler de hos geldiniz efendim
Hoş buldum, daha çok gelsen keşke. Benimle birlikte 4747 yıldır tanıdığım kişiler de geldi..
Bıktım hepsinden, yeni insanlar tanımak istiyorum ahah.

Üst Alt