🌸 Aşko kuşko mod: açık 🎀
Kagit Rulo cok manidar.
Kagit Rulo cok manidar.
Zekisin.Babam balık burcu
@Aze mm parlıyosun çiçeğimm
Canım zel teşekkür ederim.@Aze mm parlıyosun çiçeğimm
peki ya ben canım zeynom...@Aze mm parlıyosun çiçeğimm
Hepiniz güzelsiniz Psi Allah sahibinize bağışlasın 😁peki ya ben canım zeynom...
Umre'ye gittilerAdana mı orası
Çok güzelsiniz maşallah 🫶🏼
Teşekkürler canım.
Selamlar black hoş geldin nerelerdesin..
Hoş gördüm, buralardayım. Planda olmayan bir seyahat çıktı ama dün evime kavuştum.Selamlar black hoş geldin nerelerdesin..
İyi eğlendik ya çok güzel geçiyor günler run adanayi baştan sona gezdiriyor biz de peşinden.... şansımıza da hava çok sıcak değil bunaltmiyor adana güzelmiş ilk kez geldim ama son olmaz muhtemelen... kedilerini özlemişsindir.. hoş geldin tekrardanHoş gördüm, buralardayım. Planda olmayan bir seyahat çıktı ama dün evime kavuştum.
Nasıl gidiyor? Run'ın gevezeliğiden, Psinoza'nın pesimistliğinden yorucu bir gün geçirmen dışında : ))
gönül bağımız devam edene dek sönmez süreyya hanım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.