olur ;dadam bana da benziyor he
ee hayrına duvarın üstünden ekmek su falan atarsın sen de dimi bana
ayrıca hiç tanımamışsın beni xdolur ;d
o senin hoş bakışın olabilir mi ? 😘@idyllic hanim..ne kadar hossunuz.
Hayir.o senin hoş bakışın olabilir mi ? 😘
bence öyle..Hayir.
bı foto atayım dedim :) gidiyim miidylic uyumadın mı sen xd
ne fotosu atıyon nereye atıyon xdbı foto atayım dedim :) gidiyim mi
Gören gördü.. onu da mı ben diyim .dddne fotosu atıyon nereye atıyon xd
yakın gözlüğüm yanımda değil ben göremedimGören gördü.. onu da mı ben
Seni hiç görmemiştim kuşum ama aklımda hep, kesin çok güzel ve süsüne püsüne düşkün bir kadındır düşüncesi vardı divane ediyorsun diye....
ne demek istiyorsun bizim nazarımız değmeye layık değil miSeni hiç görmemiştim kuşum ama aklımda hep, kesin çok güzel ve süsüne püsüne düşkün bir kadındır düşüncesi vardı divane ediyorsun diye....
Yanılmamışım... ❤️
Burada nazar eden olmaz ama sen yine bi nas oku.......
Yoo... yeşil gözlerin nazarı değer bildiğim kadarıyla yeşil yeşil bakan kimse yok......ne demek istiyorsun bizim nazarımız değmeye layık değil mi
Cafer'i yapay zeka ile yeşil gözlü yapıyoruz hemenYoo... yeşil gözlerin nazarı değer bildiğim kadarıyla yeşil yeşil bakan kimse yok......
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.