Sen erkeksin kendine gel.İkizler burcuyum KARDEŞİM![]()
Sen erkeksin kendine gel.İkizler burcuyum KARDEŞİM![]()
İkizler ve terazi burcu olanlar, gurbetçiler, ayrıca 60 kg üstü olanlar seri şekilde bana engel atabilir mi..
Ne bu ya gurbetçi forumu mu :)
Siz üstünüze alınmayın lütfen.. ayrıca benim oduncu gömleğimi gördünüz mü..Bir tek nefes alanlar yazmasin eksik kalmis : )
Siz üstünüze alınmayın lütfen.. ayrıca benim oduncu gömleğimi gördünüz mü..
Hayaller hayatlar. SkdndkfAlavarez'den iyi bir image maker olurmuş. Gerçi hala olabilir.
Sana 1000 lira olur ... skfmdmmAlırım canım, oduncu gömleğimin üstüne çok yakışır, pazarlık payı var mı?
Hemencecik alıyorum.. ayakkabı hariç ben de her şeyi bit pazarından alıyorum, henüz mağazadan bir şey aldığımı bilmem.Sana 1000 lira olur ... skfmdmm
Feriköy bit pazarına gidelim seninle dkdkkdkHemencecik alıyorum.. ayakkabı hariç ben de her şeyi bit pazarından alıyorum, henüz mağazadan bir şey aldığımı bilmem.
Gidelim canım, seninle her yere gidilir ya.. yürüyen merdivene ters binen kadın ne yapıyor acaba ahah.Feriköy bit pazarına gidelim seninle dkdkkdk
Ayak üstü ne gülmüştük. DkfmkffkGidelim canım, seninle her yere gidilir ya.. yürüyen merdivene ters binen kadın ne yapıyor acaba ahah.
Am'a taparim "kadina" demis. Ne ironik kajdhdhdhhdhdhhd"Ben tanrı dediğiniz şeye inanmam.Tapmam tanrınıza" dedi kadın.
Erkek fırından sıcak alınıp poşetten çıkarılmayan somuncu baba ekmeği gibi yumuşacık bir gülümseme ile baktı kadına ve dedi ki "Tanrılara ihtiyacımız yok,ben sana taparım eğer bana bir şans verirsen"
Bir kitapta okumuştum bu hikayeyi.Çok etkilendim.
"Erkek fırından sıcak alınıp poşetten çıkarılmayan somuncu baba ekmeği gibi yumuşacık bir gülümseme ile baktı kadına.."
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.