Beraber üretelim katılıyorum😁Etki varsa, ortak üretimdir 😄
Edebiyat tek başına pek cesur olamıyor.
Tek başına hiç bişeyin tadı yok değil mi
Beraber üretelim katılıyorum😁Etki varsa, ortak üretimdir 😄
Edebiyat tek başına pek cesur olamıyor.
Edebiyat da çay gibi…Beraber üretelim katılıyorum😁
Tek başına hiç bişeyin tadı yok değil mi
Çok demlenirse acı olur..Edebiyat da çay gibi…
Tek başına demlenir ama sohbet olunca içilir 😄
O yüzden ölçüyü iyi tutmak lazım 🙂Çok demlenirse acı olur..
Bekletmeye gelmez.
Ben ikna oldum 😁O yüzden ölçüyü iyi tutmak lazım 🙂
Ne çayı yakalım ne kelimeyi küstürelim.
Tebrik ederim hiç pas vermedin evlisin galiba alsldlflflgllglgkolaydı
![]()
Horos,dogru.Yunanlilarin.Ben kendime zor sahip çıkıyorum napıyolarsa yapsınlar alslfl
Hocam sen daha iyi bilirsin onlara ait olabilirmiş,yani öyle duydum, bizi aydınlat.
Horosumu kaçırdılar pontustan perse uçurdular geh bili bili çil çil horuzum. Konuyla ilgili değil bu yoktu öyle geldiHoros,dogru.Yunanlilarin.
POntuscular Sarmis karadenizin 4 bir yanini,baktigimiz her yerde izleri duruyorrrr.......
Sen ücretsiz mi alıyorsunuz, nikini? Uzun almışsın. Her harfin başına para istediler. Başındaki ve sonundaki çizgiler ücretsiz. Yaşlılığın getirdiği çizikler gibi düşün.Harf başina ücret mi alınıyor @-a- 1 tane harf almış
Ben torpille geldim. Üyelik ücreti almadılar bendenSen ücretsiz mi alıyorsunuz, nikini? Uzun almışsın. Her harfin başına para istediler. Başındaki ve sonundaki çizgiler ücretsiz. Yaşlılığın getirdiği çizikler gibi düşün.
Teessüf ederim, başka adam ya da her neyse kalmadı mı 🤣@Kerim seni seviyordum ama az önce tam da az önce kerimcan geldi aklıma nerde çıktı bu fikir??? Adın onunla çağrışım yaptı daha az mı sevsem seni suçun yok adın da güzel off nerden geldi bu topik çocuk aklıma şimdi![]()
![]()
Adam sensin onlar çüksüz 💋🌹Teessüf ederim, başka adam ya da her neyse kalmadı mı 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.