alcatraz

🍻
Elmas Üye
IMG_4615.jpg
IMG_4631.jpg
IMG_4659.jpg
IMG_4660.jpg
IMG_4657.jpg
IMG_4663.jpg
IMG_4679.jpg
IMG_4707.jpg
IMG_4705.jpg

Çok yorulsam da, buna değdi.
Dünden.
sümela... yıllar önce gittiğimde sinirden küplere binmiştim. duvarlara, özellikle o kalıntıların üzerine kendilerinin isimlerini, sevdiklerinin ve eşlerinin isimlerini yazmışlar. yani ne denir ki...

umarım benden daha fazla keyif almışsındır

• Beğen
Tepkiler: ZeL

ZeL

Gümüş Üye
sümela... yıllar önce gittiğimde sinirden küplere binmiştim. duvarlara, özellikle o kalıntıların üzerine kendilerinin isimlerini, sevdiklerinin ve eşlerinin isimlerini yazmışlar. yani ne denir ki...

umarım benden daha fazla keyif almışsındır

Uzun zamandır görmek istiyordum, o yüzden mutluyum.
Ama dediğin gibi her yer isim yazılı ve bilerek oyulmuş her yer. Restorasyon desen berbat, bu sebepten dolayı da üzgünüm. Yine de görmeye değer..

Albatros

Gümüş Üye
@minik mandalina

Mandalinanın tatlısını seçerken nelere dikkat etmeliyiz

Albatros

Gümüş Üye
Forumları araştırırken dikkatimi çekti de; "forumsal" adı altında iki forum var. Yani dikkatimi çeken tarafı, tek bu isimde iki forum olması. Yani özel bir anlamı ya da geçmişi mi var acaba diye düşündürdü. Başka hiçbir forumda bu benzerlik yok hepsi farklı isimde. Bilen belki aydınlatır diye buraya yazayım dedim :)

Edit: Neden Forumsal? adı altında başlık da açabilirmişimdi :D neyse.
Ötekinin adı başkaydı orda takılıyordum ben sonra forumsal yaptılar. Hatta ve hatta ben takılırken yine biri böyle sordu eski isimlerini de başka forum isminden almışlar. Dostum olayları bu sanırım başka forum isimlerini alarak devam ediyorlar yakın zamanda Donanım Haber forumu yaparlarsa yine şaşrmayalım

Beybilendin

Bronz Üye
Sosyal medya detoksu fikri kulağa güzel geliyor ama işe yaramıyor.

ZeL

Gümüş Üye
Bizim anlaşabilmemiz mucize
Ben
20`ye çeyrek kala
Süri
19:45 mi
öldümm:

EcHo

Çizgiyi Geçmeyiniz!
Ötekinin adı başkaydı orda takılıyordum ben sonra forumsal yaptılar. Hatta ve hatta ben takılırken yine biri böyle sordu eski isimlerini de başka forum isminden almışlar. Dostum olayları bu sanırım başka forum isimlerini alarak devam ediyorlar yakın zamanda Donanım Haber forumu yaparlarsa yine şaşrmayalım

Yani dikkatimi çekti işte. Baktım genel aramada, aynı isimde farklı uzantıda başka forum yok. Bu ismi görünce dedim neden acaba? Özel bir anlamı mı var? Ya da ne bileyim genelce tanınmış bir yer mi gibilerinden. Bir de iki forumda da aktiflik var sanki diğer taraf daha kalabalık gibi. Millet bu isimlerde aktif olunca da merak uyandırı ondan yani. Neyse öyle işte :)

Üst Alt