Chen

🍂
Forum Sorumlusu
Severs(d)iniz.

IMG_2548.jpg
Tahrik oldum

-a-

Altın Üye
@-a- bey ticaretle mi geldi o paralar yoksa yine gizemli şekilde mi çoğaltıyorsunuz 🤪 bu simya işini öğretmediniz gitti 🤪
@forumtutkunu Bey Merhaba,

Ticaret ile gelen ticaret ile gider. Ticaretin bir parçası tabikide ama gizemli bir şekilde çoğaltıyoruz. Gizem olmadan çoğaltmam mümkün değil. Tek başına olmaz bu işler bilirsiniz. Simya ilmini öğretmem için gerekli ön bilgiyi yıllar önce benzer bir konuda iletmiştim. Başvuru evrakları gibi teferruatlı işlerle uğraşmıyoruz. Kefil, senet, faiz gibi dertleriniz yok. Size ileteceğimiz hesaba 100bin doları gönderdiğinizde tüm bilgileri size iletiyoruz. 100bin dolarınız bizde yakın bir zamanda 200bin dolar gibi bir seviyeye ulaşıyor. Sizin burada ne gibi bir kârınız oluyor inanın bunu hiç bilmiyoruz. Detaylı bilgi için 444 0 USD

Saadet zinciri halkamıza kıymetli katılımlarınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

Neşe Palamudu

Platin Üye
@forumtutkunu Bey Merhaba,

Ticaret ile gelen ticaret ile gider. Ticaretin bir parçası tabikide ama gizemli bir şekilde çoğaltıyoruz. Gizem olmadan çoğaltmam mümkün değil. Tek başına olmaz bu işler bilirsiniz. Simya ilmini öğretmem için gerekli ön bilgiyi yıllar önce benzer bir konuda iletmiştim. Başvuru evrakları gibi teferruatlı işlerle uğraşmıyoruz. Kefil, senet, faiz gibi dertleriniz yok. Size ileteceğimiz hesaba 100bin doları gönderdiğinizde tüm bilgileri size iletiyoruz. 100bin dolarınız bizde yakın bir zamanda 200bin dolar gibi bir seviyeye ulaşıyor. Sizin burada ne gibi bir kârınız oluyor inanın bunu hiç bilmiyoruz. Detaylı bilgi için 444 0 USD

Saadet zinciri halkamıza kıymetli katılımlarınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.
Zincir mincir diyor @forumtutkunu dikkat et

alcatraz

🍻
Elmas Üye
@Cherry bu bilgi doğruysa orta doğuda kartlar yeniden dağıtılır aldkasldska

EcHo

Çizgiyi Geçmeyiniz!
Forumları araştırırken dikkatimi çekti de; "forumsal" adı altında iki forum var. Yani dikkatimi çeken tarafı, tek bu isimde iki forum olması. Yani özel bir anlamı ya da geçmişi mi var acaba diye düşündürdü. Başka hiçbir forumda bu benzerlik yok hepsi farklı isimde. Bilen belki aydınlatır diye buraya yazayım dedim :)

Edit: Neden Forumsal? adı altında başlık da açabilirmişimdi :D neyse.

Frenk

Elmas Üye
Sümela mı orası ? insanlığa açtılar mı sonunda ?

• Beğen
Tepkiler: ZeL

Frenk

Elmas Üye
Kafana kaya yuvarlanır diye bırakmamışlardı gittiğimde.

• Beğen
Tepkiler: ZeL
Üst Alt