Son 1 gün orti saat 18 de acilacakmıs cuma günü sanırım.Ortim dün bütün gün kafamın içinde döndü bucidden son düzlüğe girilmişken modumuz tam olarak budur
![]()
Adam hakli beyler aman pardon hanimlar.
Erkek gibi savastigimdan, bazen hashtag cikti galiba bir yerlerimde diyorum.
ben uzaklardayım buralar temissismik götüm mü çalıştı yoksa deprem mi oldu bursa civarı?
anlık bi vurdu 2 sn çok az hissedildi, geçmiş olsunben uzaklardayım buralar temis
anlık bi vurdu 2 sn çok az hissedildi, geçmiş olsun
havalar bozdu aşko kavrulamıyom bende kahrolayım diyip depresyona girdim dkjdkxjf@kahrolmuş fıstık neden kahroldun fistigimmm
havalar bozdu aşko kavrulamıyom bende kahrolayım diyip depresyona girdim dkjdkxjf
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.