ben gülüp geciyorum genelde ...Bozulmasın ya ben akrep burcuyum bilyiorsun sen adapte oluyorsun bir şekilde ben direk soğuyorum midem bulanıyor
Geri dönmem zaman alıyor bazen hiç dönemiyorum
sen de bozana soğu ortama değil
ben gülüp geciyorum genelde ...Bozulmasın ya ben akrep burcuyum bilyiorsun sen adapte oluyorsun bir şekilde ben direk soğuyorum midem bulanıyor
Geri dönmem zaman alıyor bazen hiç dönemiyorum
Malesef biz limanıda yakan cinsteniz asdfben gülüp geciyorum genelde ...
sen de bozana soğu ortama değil![]()
Limanın yakılacağı durumlar çok hassas durumlardır...Malesef biz limanıda yakan cinsteniz asdf
Gerçekler![]()
denizci meselesi değil deyim öyle ya yazdım işte assfsdLimanın yakılacağı durumlar çok hassas durumlardır...
Limanlarda o kadar hassa durumlara girmemek gerek
Denizciler çapkın olur unutmamak gerek![]()
Benim ki de aşk işin için değildi zaten kinaye yaptım orada...denizci meselesi değil deyim öyle yaz yazdım işte assfsd
bir yalan yetiyor limanı yakmaya aşk işi olmasına gerek yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.