Burak seni görünce aklıma hep meme geliyor niye öyle kaldın aklımdaulan biriniz de üstüne alınmamış, site bitmiş
Burak seni görünce aklıma hep meme geliyor niye öyle kaldın aklımdaulan biriniz de üstüne alınmamış, site bitmiş
Çok doğru Sevigli @Tuz hiç kimsenin bir şeyini anlayamazsın içine girene kadar her şey çok başka görünür...Alman bir trav yayın açmış @Frenk insnalar hem yayını izliyor hem de ahlaksız olduğunu yazıyor ama özelden yerim hüpletirim vb yazmış adam pardon kadın ifşa etmişti. Hayatımız ters köşe. Bundan alacağımız ders ise para ile imanın kimden çıkacağı belli değil
Para karşılığında mememi paylaşmıştım, ondan olabilirBurak seni görünce aklıma hep meme geliyor niye öyle kaldın aklımda
Kaç para 1 memePara karşılığında mememi paylaşmıştım, ondan olabilir
Bittimi paraPara karşılığında mememi paylaşmıştım, ondan olabilir
O dönem 50 liraya tek meme atmıştımKaç para 1 meme
Bu zamana kalır mı ya dhhdhdBittimi para
Yatırım yapmıssındır dedim kdldldBu zamana kalır mı ya dhhdhd
Çatır çutur yedim dbhdhsYatırım yapmıssındır dedim kdldld
2. Memede indirim oluyor mu?O dönem 50 liraya tek meme atmıştım
Ek: o dönem 50 lira iyi paraydı
Kapandı o defter bfbdjs2. Memede indirim oluyor mu?
Kampanyayi kaçirdimKapandı o defter bfbdjs
Öyle oldu birazKampanyayi kaçirdim
ohaa o kdar şey ne ara yazmışsın ben kaçırmışımikizler burcuyum ben Sevilgi @Tuz olurum ben
Sen yokken yazmaya göze gelmemeye özen gösterdimohaa o kdar şey ne ara yazmışsın ben kaçırmışım
İyi yapmışın emeğine sağlıkSen yokken yazmaya göze gelmemeye özen gösterdim
Teşekkür ederimİyi yapmışın emeğine sağlık
E güzel ortam arada bozan eden olsada çok kalamıyor zatenTeşekkür ederim
Sevindim takdir etmene
arada bozulsun ki güzelliklerin kıymeti bilinsin :)E güzel ortam arada bozan eden olsada çok kalamıyor zaten
Konuların bir kısmı uymasa bile illaki ilgi çeken bir şeyler buluyorsun 😅
Bozulmasın ya ben akrep burcuyum bilyiorsun sen adapte oluyorsun bir şekilde ben direk soğuyorum midem bulanıyorarada bozulsun ki güzelliklerin kıymeti bilinsin :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.