yaşı yaşıma
huyu huyuma
ruhumu anlasana
bakamam sana
yaşı yaşıma
Durum a edildigi sürece ve karsilikli edilmedigi sürece müdahale etmiyoruz.@Nobody cemal küfür serbest mi hala
İçimi dökücemDurum a edildigi sürece ve karsilikli edilmedigi sürece müdahale etmiyoruz.
Neden kufur mu edeceksin
Dökül rahatlaİçimi dökücem
gerekenleri nizami bir şekilde yaparsan, geçersin
Yaaa biggie tam gerekenleri yapıyordum ki parkuru ezberlemem gerektiğini öğrendim. Hiç gitmediğim yerler :/ Bugün de A parkuruna dikkat edeyim derken başka şeyleri karıştırdım yapamıcam gibi hisler geliyor 4 dersim kaldı sonra sınavgerekenleri nizami bir şekilde yaparsan, geçersin
dobarlan bıragma gendini. şaka bi yana stres yaparsan hata yaparsın, sakin kalmaya çalış. ucunda ölüm yok, bildiğim kadarıyla arka arkaya 3 sınava girme hakkın oluyor ekstra bir ödeme yapmadan, o şekilde de yababilirsin. he tabii bu neredeyse 10 yıl önceydi, şimdi durum nedir bilmiyorumYaaa biggie tam gerekenleri yapıyordum ki parkuru ezberlemem gerektiğini öğrendim. Hiç gitmediğim yerler :/ Bugün de A parkuruna dikkat edeyim derken başka şeyleri karıştırdım yapamıcam gibi hisler geliyor 4 dersim kaldı sonra sınav
![]()
Şimdi yokuş kalkış, 25 m düz geri gitme, U park, L park, paralel park ay bişeyler daha vardı sanki işte bunların istikametlerinin yerlerini çözemiyorum ayy kendimi parçalıcam dertten yaa ben nasıl yol ezberleyemem A parkuru biraz daha kolay geldi yön olarak B istasyonu ise karmakarışık çözemedim. Ağlıcam. Halbuki yön duygum da kör değil niye böyle oldudobarlan bıragma gendini. şaka bi yana stres yaparsan hata yaparsın, sakin kalmaya çalış. ucunda ölüm yok, bildiğim kadarıyla arka arkaya 3 sınava girme hakkın oluyor ekstra bir ödeme yapmadan, o şekilde de yababilirsin. he tabii bu neredeyse 10 yıl önceydi, şimdi durum nedir bilmiyorum

ağlattın :'(Şimdi yokuş kalkış, 25 m düz geri gitme, U park, L park, paralel park ay bişeyler daha vardı sanki işte bunların istikametlerinin yerlerini çözemiyorum ayy kendimi parçalıcam dertten yaa ben nasıl yol ezberleyemem A parkuru biraz daha kolay geldi yön olarak B istasyonu ise karmakarışık çözemedim. Ağlıcam. Halbuki yön duygum da kör değil niye böyle oldu
![]()
Ben en çok nerede ağladım biliyor musun? Hoca dedi ki sen yazılı sınavdan da yüksek almışsın anlaman gerekirdi fkxkxkağlattın :'(
asjdhbbyahsukasjd etiksiz olmuşBen en çok nerede ağladım biliyor musun? Hoca dedi ki sen yazılı sınavdan da yüksek almışsın anlaman gerekirdi fkxkxk
Hakarete bak inceden...
stres yapıyorsan algıyı bitirir çiçeğimŞimdi yokuş kalkış, 25 m düz geri gitme, U park, L park, paralel park ay bişeyler daha vardı sanki işte bunların istikametlerinin yerlerini çözemiyorum ayy kendimi parçalıcam dertten yaa ben nasıl yol ezberleyemem A parkuru biraz daha kolay geldi yön olarak B istasyonu ise karmakarışık çözemedim. Ağlıcam. Halbuki yön duygum da kör değil niye böyle oldu
![]()
Teorik sınav için böyle olmamıştı :/ bu defa içimde kendime dair şüphelerim varstres yapıyorsan algıyı bitirir çiçeğim
Bence hoca sinirlerini iğneleyici konuşarak bozuyorTeorik sınav için böyle olmamıştı :/ bu defa içimde kendime dair şüphelerim var
Bu da bir taktik olabilir. Daha önceki hocamız böyle söylemişti. İnce eleyip sık dokuyorlar ki ek ders ücreti ve tekrardan sınav harcı için vs demişti 🚬Bence hoca sinirlerini iğneleyici konuşarak bozuyor
Tam bir mal destek motive olacağı yerde kendinden şüphe ettirecek şeyler söylüyor
Yorum yapmak ona mı kalmış özgüvensiz yavşak işini yap kapa çeneni dimi
Döveyim mi bu ara çok agrasifim zaten 🤣🤣🤣🤣
Kaputun arasına kafasını sıkıştırıp bam bam güm ohhh
Aaaaa anladım şimdi tüm taşlar yerine oturduBu da bir taktik olabilir. Daha önceki hocamız böyle söylemişti. İnce eleyip sık dokuyorlar ki ek ders ücreti ve tekrardan sınav harcı için vs demişti 🚬
Daha fazla gıcıklık yapıyorlar çiçeğimAaaaa anladım şimdi tüm taşlar yerine oturdu
Kasıtlı yapıyorr zorba bok çuvalı
Ay bana böyle hoca gelirse döverim ljkdsfngljfdkg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.