Ben atalarıyım
Sana demiş atamızAtaerkil düzende erkeğin egemen oluşu ve kadına değer veremeyişi hakkında neler söyleyeceksiniz sayın ataları 😛
Hangi süreçte cânım, detayları aktarırsan eğer fikir yürütebilriiz@chemineau akıl hocam sence ne yapmalıyım bundan sonraki süreçte?
Detaylar önemli değil üçüncü gözünün frekansı açıksa söyle bir şeyler işte yok çekmiyor diyorsan anteni çevireyim :)Hangi süreçte cânım, detayları aktarırsan eğer fikir yürütebilriiz
İlgi başlatır, sevgi büyütür, çabasızlık bitirirDetaylar önemli değil üçüncü gözünün frekansı açıksa söyle bir şeyler işte yok çekmiyor diyorsan anteni çevireyim :)
Sabah uyandığında aklına ilk gelen kişiden mi ibarettir hayat? Yoksa, bir zihin yanılsaması mıdır bu anımsama?Detaylar önemli değil üçüncü gözünün frekansı açıksa söyle bir şeyler işte yok çekmiyor diyorsan anteni çevireyim :)
Sandığın kadar mıdır frekans, yoksa çektiği kadar mıdır bu sinerji?Detaylar önemli değil üçüncü gözünün frekansı açıksa söyle bir şeyler işte yok çekmiyor diyorsan anteni çevireyim :)
Hep çektiği kadardır biz sandıkça büyütüyoruz gözümüzde. Gözünde büyüttüğün şeyler de gözünü kör ediyorSandığın kadar mıdır frekans, yoksa çektiği kadar mıdır bu sinerji?
Aaa ne fark ettim uzun zamandır sabah uyanınca aklıma kimse gelmiyormuş aydınlandımSabah uyandığında aklına ilk gelen kişiden mi ibarettir hayat? Yoksa, bir zihin yanılsaması mıdır bu anımsama?
Yaşlandım be @chemineau kendi çabam bile bir yere kadar jfjxjİlgi başlatır, sevgi büyütür, çabasızlık bitirir
beklenti, hayal kırıklığı yaratır. Büyüklük küçüklük algısı görecelidir, nereden baktığına göre değişir. Gözünde ihanet olanın sözünde sadakat aramaz, hakikati görmek için ise gözleri kapatmak gerekiyor ama kör olmaya gerek yok.Hep çektiği kadardır biz sandıkça büyütüyoruz gözümüzde. Gözünde büyüttüğün şeyler de gözünü kör ediyor
aydınlanmak için karanlıkta olmak lazım, karanlıktan korkmuyor musun pisi pisiAaa ne fark ettim uzun zamandır sabah uyanınca aklıma kimse gelmiyormuş aydınlandım
İnsanın bedeni yaşlanır, ruhu değil. Gerçeklik algısı yanıltıcıdır. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Göz var sövmek ister, göz var görmek ister. Melankoli seviyorsanız ayrı tabiYaşlandım be @chemineau kendi çabam bile bir yere kadar jfjxj
Bu kadar özlü sözü nereden hatırladın böylebeklenti, hayal kırıklığı yaratır. Büyüklük küçüklük algısı görecelidir, nereden baktığına göre değişir. Gözünde ihanet olanın sözünde sadakat aramaz, hakikati görmek için ise gözleri kapatmak gerekiyor ama kör olmaya gerek yok.
Ufakken kafamın içine taş girdi bende böyle oldum, tam bir film konusu değil mi?Bu kadar özlü sözü nereden hatırladın böyle
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.