Falda kalp ve ok görmek, aynı zamanda aşk hayatında sürpriz hediyeler almak ya da karşı tarafın çok büyük bir sürpriz ile karşılaşması demektir. Sizin için sevdiğiniz insan büyük bir sürpriz planı yapıyor da olabilir. Eğer kişi kıskançlık sorunları yaşıyorsa, kendini kontrol etmeli ve partnerine güvenmelidir.
Kahve falında baloncuklar görmek sevdiğiniz biri ile yollarınızın bir süreliğine ayrılacağına işaret etmektedir, ancak bu ayrılığın ne kadar gerekli olduğunu ve sizlere zarardan çok yararı dokunacağını zaman ile anlayacaksınız. Ayrılıkla beraber kıymet ve değer algınız artacaktır.
Falda adam silüeti çıkması her şart altında maddi gelişmelerin işaretçisi olarak kabul edilir. Genelde şans getireceğine inanılan bu sembol, fal sahibi için zenginlik, bolluk ve bereket anlamları taşır. Eğer ekonomik problemler yaşanıyorsa bu sıkıntılar zaman içerisinde çözülecek ve işlerin yolunda gitmesiyle beraber ekonomik refaha kavuşmak mümkün olacaktır.
Falda bulut görmek güzel anlamlara gelmektedir. Fal sahibi için bereket ve bolluk var demektir. Fincanda bulut görmek de aynı şekilde bolluk ve bereketi temsil eder. Bunun yanı sıra tabakta bulut görmek ise fal sahibinin malının artması ve gayrimenkul bakımından zenginli elde etmesi anlamına gelir.
ben faldan anlamıyorum anca gördüğüm şekilleri aratıyorum
bilmem tutar mı böyle bişeler oldu