Baktim..Ben de bakayim bi..
Baktim..Ben de bakayim bi..
Gül yağı alerji yapmıştır :))Madem gül yağıyla oluyordu bu işler niye orasını burasını şişirtmiş sorar mısınız
Gül yağı alerji yapmıştır :))
Bütün hacı yağları libido yükseltirdi
Hoş buldum.@minimini birler çalışkan ikiler hg
Hıphızlı sallarım![]()
İçimdeki çocuk beni yine buraya getirdi 🫠
Oooo lavinia sen cocuvu buyutmussun 2,5 yasina gelmis benim icimdeki cocugun altini bezliyoruz henuz parka gidecek durumda bile degil![]()
İçimdeki çocuk beni yine buraya getirdi 🫠
Hıphızlı sallarım
Oooo lavinia sen cocuvu buyutmussun 2,5 yasina gelmis benim icimdeki cocugun altini bezliyoruz henuz parka gidecek durumda bile degil
vantilatör soğuk ama naaaaaberBuz bile sıcak ve frenk
Bir de sen kullansaydin kamyonu tam olurmuş 😀
Ya beklediğm cevap bu değil znxkxck düzeltir misin 😂Bir de sen kullansaydin kamyonu tam olurmuş 😀
Kimin hatunu be 😘Ya beklediğm cevap bu değil znxkxck düzeltir misin 😂
Harika yer neresi? 😘
Harika yer neresi? 😘
(bazen fotodan güzel görünüyor gidince aynı şey olmuyor)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.